bloemen

Geurverwijdering biedt kansen voor de carwash-branche

Het verwijderen van smerige geuren, zoals bijvoorbeeld de welbekende hondengeur of de geur van sigaretten kan een flinke opgave zijn. Hier liggen kansen voor de carwash-branche, met name in het segment van tweedehands auto’s. Het kopen hiervan is voor veel mensen een flinke zoektocht, want tussen de vele aanbieders zitten er genoeg die niet helemaal eerlijk zijn. Soms merken kopers na aanschaf dat de auto toch niet zo fris ruikt als deze in de showroom deed.

Als consumenten proberen om onaangename geuren uit de auto te verwijderen en daarin falen, gaan ze op zoek naar professionele alternatieven. Voor een wasstraat liggen hier kansen, schrijft het Amerikaanse vakblad Professional Carwashing & Detailing. Het begint met het echt leegmaken van de auto. Bij een gebruikte auto weet je namelijk nooit zeker of echt alles eruit is. Het is daarom zaak om de auto eerst echt goed op te ruimen, ook op moeilijk te bereiken plekken.

Lees het gehele verhaal bij het nieuwe vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/autoverzorging/2017/02/22/geurverwijdering-kans-voor-de-carwashbranche/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geurverwijdering biedt kansen voor de carwash-branche | TankPro.nl
bloemen

Geurverwijdering biedt kansen voor de carwash-branche

Het verwijderen van smerige geuren, zoals bijvoorbeeld de welbekende hondengeur of de geur van sigaretten kan een flinke opgave zijn. Hier liggen kansen voor de carwash-branche, met name in het segment van tweedehands auto’s. Het kopen hiervan is voor veel mensen een flinke zoektocht, want tussen de vele aanbieders zitten er genoeg die niet helemaal eerlijk zijn. Soms merken kopers na aanschaf dat de auto toch niet zo fris ruikt als deze in de showroom deed.

Als consumenten proberen om onaangename geuren uit de auto te verwijderen en daarin falen, gaan ze op zoek naar professionele alternatieven. Voor een wasstraat liggen hier kansen, schrijft het Amerikaanse vakblad Professional Carwashing & Detailing. Het begint met het echt leegmaken van de auto. Bij een gebruikte auto weet je namelijk nooit zeker of echt alles eruit is. Het is daarom zaak om de auto eerst echt goed op te ruimen, ook op moeilijk te bereiken plekken.

Lees het gehele verhaal bij het nieuwe vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/autoverzorging/2017/02/22/geurverwijdering-kans-voor-de-carwashbranche/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.