Washtec toont innovaties op Tankstation Vakbeurs

Washtec showt diverse innovaties op de Tankstation Vakbeurs. Zo heeft de leverancier van wasinstallaties onlangs de WashWallet-app op de markt gebracht. Tevens toont het bedrijf het unieke drive-in bediensysteem voor rollovers en is er op het evenement aandacht voor diverse mogelijkheden op het gebied van beveiliging en marketing bij waslocaties.

De nieuwe app die Washtec heeft gelanceerd heet de WashWallet-app. Deze toepassing voor mobiele apparaten biedt carwash-ondernemers unieke functionaliteiten en diverse mogelijkheden voor marketing.

Veiligheid

In samenwerking met software-ontwikkelaar Extendas en beveiligingsexpert BigBrother toont Washtec tevens diverse beveiligings- en marketingmogelijkheden voor zowel bemande als onbemande waslocaties. Want die laatste categorie wint snel terrein. Zo heeft de van oorsprong Duitse leverancier in de afgelopen maanden al acht onbemande rollover-locaties opgeleverd.

Wilt u ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van carwash? Kom dan naar de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november 2015. U heeft nog een paar dagen om u in te schrijven. Wees er dus snel bij www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.