Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt een tankunit waar consumenten zelf een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof kunnen tanken. ‘Meerdere partijen in de branche gaan het tapsysteem met ruitenwisservloeistof aanbieden’, zo liet Storage Partner tijdens de beurs Uniti expo weten. ‘We verwachten dat dit de doorbraak van het systeem zal zijn.’
'milieuvriendelijk systeem'

Storage Partners: ‘Op tankstation ruitenwisservloeistof tanken op punt van doorbraak’

Jan van Veen (l.) van Storage Partners en Leon Jeekel van Mokobouw: 'De losse plastic cans met ruitenwisservloeistof zoals die vanuit tankstations worden verkocht, zijn erg belastend voor het milieu.' Foto: ProMedia, 2024

Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt een tankunit waar consumenten zelf een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof kunnen tanken. ‘Meerdere partijen in de branche staan op het punt het tapsysteem met ruitenwisservloeistof te gaan bieden’, zo liet Storage Partners tijdens de beurs Uniti expo weten. ‘We verwachten dat dit de doorbraak van het systeem zal zijn.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Storage Partners: ‘Op tankstation ruitenwisservloeistof tanken op punt van doorbraak’ | TankPro.nl
Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt een tankunit waar consumenten zelf een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof kunnen tanken. ‘Meerdere partijen in de branche gaan het tapsysteem met ruitenwisservloeistof aanbieden’, zo liet Storage Partner tijdens de beurs Uniti expo weten. ‘We verwachten dat dit de doorbraak van het systeem zal zijn.’
'milieuvriendelijk systeem'

Storage Partners: ‘Op tankstation ruitenwisservloeistof tanken op punt van doorbraak’

Jan van Veen (l.) van Storage Partners en Leon Jeekel van Mokobouw: 'De losse plastic cans met ruitenwisservloeistof zoals die vanuit tankstations worden verkocht, zijn erg belastend voor het milieu.' Foto: ProMedia, 2024

Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt een tankunit waar consumenten zelf een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof kunnen tanken. ‘Meerdere partijen in de branche staan op het punt het tapsysteem met ruitenwisservloeistof te gaan bieden’, zo liet Storage Partners tijdens de beurs Uniti expo weten. ‘We verwachten dat dit de doorbraak van het systeem zal zijn.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.