Lekkerland zet deze zomer vol in op Smart Fridges en de Smart Box. De volledige automatische shopconcepten zijn onbemand en bieden bezoekers 24/7 vanuit een wand met koelkasten en vendingmachines warme eet- en drinkwaren en tabak. ‘Anno 2024 wil de consument de klok rond, snel en met zo min mogelijk contacten winkelen.’
'vijf winkeloplossingen'

Lekkerland zet in op onbemande Smart Fridges: ‘Een aankoop in dertig seconden’

Tijdens de beurs Uniti expo 2024 presenteerde groothandel Lekkerland 'Smart Fridges': een wand van slimme koelkasten bestaande uit automaten en vendingmachines met daarin een assortiment van bijna tweehonderd hardlopers. Foto: Lekkerland, 2024

Lekkerland zet deze zomer vol in op Smart Fridges en de Smart Box. De volledige automatische shopconcepten zijn onbemand en bieden bezoekers 24/7 vanuit een wand met koelkasten en vendingmachines warme eet- en drinkwaren en tabak. ‘Anno 2024 wil de consument de klok rond, snel en met zo min mogelijk contacten winkelen.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland zet in op onbemande Smart Fridges: ‘Een aankoop in dertig seconden’ | TankPro.nl
Lekkerland zet deze zomer vol in op Smart Fridges en de Smart Box. De volledige automatische shopconcepten zijn onbemand en bieden bezoekers 24/7 vanuit een wand met koelkasten en vendingmachines warme eet- en drinkwaren en tabak. ‘Anno 2024 wil de consument de klok rond, snel en met zo min mogelijk contacten winkelen.’
'vijf winkeloplossingen'

Lekkerland zet in op onbemande Smart Fridges: ‘Een aankoop in dertig seconden’

Tijdens de beurs Uniti expo 2024 presenteerde groothandel Lekkerland 'Smart Fridges': een wand van slimme koelkasten bestaande uit automaten en vendingmachines met daarin een assortiment van bijna tweehonderd hardlopers. Foto: Lekkerland, 2024

Lekkerland zet deze zomer vol in op Smart Fridges en de Smart Box. De volledige automatische shopconcepten zijn onbemand en bieden bezoekers 24/7 vanuit een wand met koelkasten en vendingmachines warme eet- en drinkwaren en tabak. ‘Anno 2024 wil de consument de klok rond, snel en met zo min mogelijk contacten winkelen.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.