Tankstations in Nederland mogen nog zes jaar rookwaren verkopen. Daarna, vanaf 2030, mag dat alleen nog vanuit speciale tabaks- en gemakswinkels. Voor ondernemer Pieter Vlamings van het gelijknamige BP-tankstation in Dinteloord reden genoeg hier nu al op in te spelen. Hij verbouwde de shop en opende deze week zijn eigen, apart van de tankshop gelegen ‘TabakSpeciaalZaak Dinteloord’.
'klaar voor de toekomst'

Deel shop BP-tankstation Vlamings in Dinteloord verbouwd tot tabakspeciaalzaak

Ondernemer Pieter Vlamings van het gellijknamige BP-tankstation in het Noord-Brabantse Dinteloord opende deze week een apart van de tankshop gelegen tabakspeciaalzaak die aan alle wettelijke wet- en regelgeving van dit moment voldoet. Foto: BP Vlamings, 2024

Tankstations in Nederland mogen nog een paar jaar rookwaren verkopen. Vanaf 2030 mag dat alleen nog vanuit speciale tabaks- en gemakswinkels. Voor ondernemer Pieter Vlamings van het gelijknamige BP-tankstation in Dinteloord reden genoeg nu al op de komende verandering in te spelen. Hij verbouwde de shop en opende deze week als een van de eerste in Nederland zijn eigen, apart van de tankshop gelegen ‘TabakSpeciaalZaak Dinteloord’. ‘Ik voldoe aan alle wet- en regelgeving.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Deel shop BP-tankstation Vlamings in Dinteloord verbouwd tot tabakspeciaalzaak | TankPro.nl
Tankstations in Nederland mogen nog zes jaar rookwaren verkopen. Daarna, vanaf 2030, mag dat alleen nog vanuit speciale tabaks- en gemakswinkels. Voor ondernemer Pieter Vlamings van het gelijknamige BP-tankstation in Dinteloord reden genoeg hier nu al op in te spelen. Hij verbouwde de shop en opende deze week zijn eigen, apart van de tankshop gelegen ‘TabakSpeciaalZaak Dinteloord’.
'klaar voor de toekomst'

Deel shop BP-tankstation Vlamings in Dinteloord verbouwd tot tabakspeciaalzaak

Ondernemer Pieter Vlamings van het gellijknamige BP-tankstation in het Noord-Brabantse Dinteloord opende deze week een apart van de tankshop gelegen tabakspeciaalzaak die aan alle wettelijke wet- en regelgeving van dit moment voldoet. Foto: BP Vlamings, 2024

Tankstations in Nederland mogen nog een paar jaar rookwaren verkopen. Vanaf 2030 mag dat alleen nog vanuit speciale tabaks- en gemakswinkels. Voor ondernemer Pieter Vlamings van het gelijknamige BP-tankstation in Dinteloord reden genoeg nu al op de komende verandering in te spelen. Hij verbouwde de shop en opende deze week als een van de eerste in Nederland zijn eigen, apart van de tankshop gelegen ‘TabakSpeciaalZaak Dinteloord’. ‘Ik voldoe aan alle wet- en regelgeving.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.