In nauwe samenwerking met Q-Park opende Shell donderdag in de Q-Park parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag de eerste Mobility Hub van Nederland. De hub biedt bezoekers zes Shell Recharge snelladers van 175 kW, een luxe Shell Café inclusief zitgelegenheid, verkoop van zoetwaren, gifts en autoaccessoires, werkruimte om te huren, een stomerij en kledinginzamelpunt.
'volgende stap'

Shell opent in Q-Park Den Haag Centrum eerste Mobility Hub met Shell Café

Een vestiging van Shell Café is de blikvanger van de eerste Shell Mobility Hub idie is gerealiseerd n de Q-Park aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag. Foto: ProMedia, 2023

In nauwe samenwerking met Q-Park opende Shell donderdag in de Q-Park parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag de eerste Mobility Hub van Nederland. De hub biedt bezoekers zes Shell Recharge snelladers van 175 kW, een luxe Shell Café inclusief zitgelegenheid, verkoop van zoetwaren, gifts en autoaccessoires, werkruimte om te huren, een stomerij en kledinginzamelpunt.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell opent in Q-Park Den Haag Centrum eerste Mobility Hub met Shell Café | TankPro.nl
In nauwe samenwerking met Q-Park opende Shell donderdag in de Q-Park parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag de eerste Mobility Hub van Nederland. De hub biedt bezoekers zes Shell Recharge snelladers van 175 kW, een luxe Shell Café inclusief zitgelegenheid, verkoop van zoetwaren, gifts en autoaccessoires, werkruimte om te huren, een stomerij en kledinginzamelpunt.
'volgende stap'

Shell opent in Q-Park Den Haag Centrum eerste Mobility Hub met Shell Café

Een vestiging van Shell Café is de blikvanger van de eerste Shell Mobility Hub idie is gerealiseerd n de Q-Park aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag. Foto: ProMedia, 2023

In nauwe samenwerking met Q-Park opende Shell donderdag in de Q-Park parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag de eerste Mobility Hub van Nederland. De hub biedt bezoekers zes Shell Recharge snelladers van 175 kW, een luxe Shell Café inclusief zitgelegenheid, verkoop van zoetwaren, gifts en autoaccessoires, werkruimte om te huren, een stomerij en kledinginzamelpunt.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.