bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa.
'gericht op elektrisch vrachtvervoer'

bp pulse verwerft mega truckstop bij Kanaaltunnel: stimulans voor overstap naar e-trucks

bp gaat de truckstop aan de M20 in Groot-Brittannië transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks waarmee de Britse energiereus bedrijven hoopt te stimuleren om over te stappen op elektrisch vrachtvervoer. Foto: bp pulse, 2024

bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa. bp gaat de truckstop transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

bp pulse verwerft mega truckstop bij Kanaaltunnel: stimulans voor overstap naar e-trucks | TankPro.nl
bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa.
'gericht op elektrisch vrachtvervoer'

bp pulse verwerft mega truckstop bij Kanaaltunnel: stimulans voor overstap naar e-trucks

bp gaat de truckstop aan de M20 in Groot-Brittannië transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks waarmee de Britse energiereus bedrijven hoopt te stimuleren om over te stappen op elektrisch vrachtvervoer. Foto: bp pulse, 2024

bp pulse heeft in Groot-Brittannië de Ashford International Truckstop verworven. De mega truckstop aan de snelweg M20 en vlakbij de ingang van de Kanaaltunnel, is een van de grootste parkeerplaatsen voor vrachtverkeer van Europa. bp gaat de truckstop transformeren naar een mega-laadplein voor e-trucks.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.