Green Planet zet als eerste Shell-tankstation ‘plastic vrije’ kauwgom in het schap
suikerwerk

Green Planet zet als eerste Shell ‘plastic vrije’ kauwgom in het schap

De ondernemers die de kauwgom opnemen in het assortiment zijn volgens Milan Dontje ‘voorlopers op de nieuwe generatie kauwgom’. Foto: Milan Dontje, 2023

Tankstation Green Planet Pesse aan de snelweg A28 tussen Assen en Hoogeveen is de eerste Shell in Nederland waar de plastic vrije kauwgom van BenBits verkrijgbaar is. De kauwgom wordt er aangeboden vanuit een display.

De ondernemers die de betreffende kauwgom opnemen in het assortiment zijn volgens algemeen directeur Milan Dontje van BenBits ‘voorlopers op de nieuwe generatie kauwgom’. BenBits presenteert zichzelf namelijk als het eerste Nederlandse kauwgommerk dat plasticvrij, suikervrij, natuurlijk en vegan is. De rechtbank van Amsterdam oordeelde in juli vorig jaar dat het merk zijn kauwgom ‘natuurlijk’ en ‘plasticvrij’ mag noemen. Door voor dit merk te kiezen, kiest de consument volgens het bedrijf ‘met een fris geweten’ voor een kauwgom met een natuurlijke gombasis die ook nog eens plasticvrij is.

Het bedrijf is volop bezig de kauwgom in de schappen te krijgen en naast Green Planet Pesse is het inmiddels verkrijgbaar bij onder meer vestigingen van Primera, Cigo, Etos en DA. Green Planet Pesse biedt van de kauwgom drie smaakvarianten aan.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Green Planet zet als eerste Shell ‘plastic vrije’ kauwgom in het schap | TankPro.nl
Green Planet zet als eerste Shell-tankstation ‘plastic vrije’ kauwgom in het schap
suikerwerk

Green Planet zet als eerste Shell ‘plastic vrije’ kauwgom in het schap

De ondernemers die de kauwgom opnemen in het assortiment zijn volgens Milan Dontje ‘voorlopers op de nieuwe generatie kauwgom’. Foto: Milan Dontje, 2023

Tankstation Green Planet Pesse aan de snelweg A28 tussen Assen en Hoogeveen is de eerste Shell in Nederland waar de plastic vrije kauwgom van BenBits verkrijgbaar is. De kauwgom wordt er aangeboden vanuit een display.

De ondernemers die de betreffende kauwgom opnemen in het assortiment zijn volgens algemeen directeur Milan Dontje van BenBits ‘voorlopers op de nieuwe generatie kauwgom’. BenBits presenteert zichzelf namelijk als het eerste Nederlandse kauwgommerk dat plasticvrij, suikervrij, natuurlijk en vegan is. De rechtbank van Amsterdam oordeelde in juli vorig jaar dat het merk zijn kauwgom ‘natuurlijk’ en ‘plasticvrij’ mag noemen. Door voor dit merk te kiezen, kiest de consument volgens het bedrijf ‘met een fris geweten’ voor een kauwgom met een natuurlijke gombasis die ook nog eens plasticvrij is.

Het bedrijf is volop bezig de kauwgom in de schappen te krijgen en naast Green Planet Pesse is het inmiddels verkrijgbaar bij onder meer vestigingen van Primera, Cigo, Etos en DA. Green Planet Pesse biedt van de kauwgom drie smaakvarianten aan.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.