Shell vegetarisch aanbod

Vegetarische menukaart in tankshops Shell wordt een stuk groter

Foto: Shell

Shell start vanaf woensdag met de verkoop van een uitgebreider vegetarisch en veganistisch aanbod in de Nederlandse tankshops. Op die manier gaat het bedrijf ‘met de tijd mee’ en speelt het in op de groeiende vraag naar vegetarische en plantaardige alternatieven. 

Tot het nieuwe assortiment behoren zowel tussendoortjes als volledige lunchmaaltijden. Daarbij kan gedacht worden aan een focaccia avocado, een broodje vega bal of een satébroodje. Ook empanada’s, vegan appelkruimelcake en de kokos-karamelcappuccino behoren tot het nieuwe aanbod.  “Lekkere en herkenbare smaken, maar in een verrassend vega(n) jasje”, stelt het bedrijf.

De nieuwe producten vormen ‘een belangrijk focuspunt’ in de duurzaamheidstransitie van Shell Mobility.  “Shell ondernam daarom al eerder stappen zoals het aanbieden van plantaardige alternatieven voor zuivel in de koffie zonder meerprijs en het gebruik van Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen en ASC en MSC gecertificeerde vis.”

Klanten kunnen de producten krijgen bij shops met de concepten deli2go, deli by Shell en Shell Café. Het assortiment kan daarbij wel per vestiging verschillen.

Thuisbezorging

Onlangs maakte Shell nog een ontwikkeling op de Nederlandse markt bekend: het bedrijf gaat een samenwerking aan met Thuisbezorgd.nl. Ons land is daarmee na Canada het tweede land waar zo’n landelijk partnerschap op het gebied van bezorging wordt uitgerold. Klanten kunnen daardoor alle producten uit de Shell-shops bestellen via het platform, waarna ze aan de deur geleverd worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.