Haan neemt tankshops onder handen

De Haan Minerale Oliën gaat de komende tijd drie tankshops flink verbouwen. Het gaat om een snelwegstation aan de A1 bij Stroe en twee vestigingen aan het onderliggende wegennet. Op lange termijn worden ook andere stations onder handen genomen. De vestigingen worden modulair van opzet en moeten goed aansluiten op de lokale behoeften. Daardoor kunnen de tankstations behoorlijk van elkaar verschillen. Dat meldt vakblad @Foodclicks.

Het nieuwe concept heeft drie pijlers, namelijk personeel, foodservice en koffie. Per station wordt gekeken waar behoefte aan is in de directe omgeving. Dit is leidend bij het bepalen welke modules worden toegepast of achterwege gelaten. Hierbij gaat het onder meer om pizza’s, tosti’s en hamburgers.

Aanvankelijk betreft het drie locaties in Den Haag, Hendrik Ido Ambacht, die tevens wordt verplaatst, en bij de Gelderse plaats Stroe. Deze laatste locatie ligt aan de snelweg. Uiteindelijk moeten volgens @Foodclicks alle 85 bemande vestigingen voorzien worden van de nieuwe formule, al is de invulling dus per vestiging verschillend.

Tony’s

Haan gebruikt voor het nieuwe initiatief de naam Tony’s. Deze naam werd al eerder gebruikt voor de nieuwe shopformule die begin vorig jaar werd geïntroduceerd in Dordrecht. Ook op enkele andere plekken werd dit concept geïmplementeerd. Uiteindelijk werd later dat jaar de stekker eruit getrokken, vanwege tegenvallende resultaten.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haan neemt tankshops onder handen | TankPro.nl

Haan neemt tankshops onder handen

De Haan Minerale Oliën gaat de komende tijd drie tankshops flink verbouwen. Het gaat om een snelwegstation aan de A1 bij Stroe en twee vestigingen aan het onderliggende wegennet. Op lange termijn worden ook andere stations onder handen genomen. De vestigingen worden modulair van opzet en moeten goed aansluiten op de lokale behoeften. Daardoor kunnen de tankstations behoorlijk van elkaar verschillen. Dat meldt vakblad @Foodclicks.

Het nieuwe concept heeft drie pijlers, namelijk personeel, foodservice en koffie. Per station wordt gekeken waar behoefte aan is in de directe omgeving. Dit is leidend bij het bepalen welke modules worden toegepast of achterwege gelaten. Hierbij gaat het onder meer om pizza’s, tosti’s en hamburgers.

Aanvankelijk betreft het drie locaties in Den Haag, Hendrik Ido Ambacht, die tevens wordt verplaatst, en bij de Gelderse plaats Stroe. Deze laatste locatie ligt aan de snelweg. Uiteindelijk moeten volgens @Foodclicks alle 85 bemande vestigingen voorzien worden van de nieuwe formule, al is de invulling dus per vestiging verschillend.

Tony’s

Haan gebruikt voor het nieuwe initiatief de naam Tony’s. Deze naam werd al eerder gebruikt voor de nieuwe shopformule die begin vorig jaar werd geïntroduceerd in Dordrecht. Ook op enkele andere plekken werd dit concept geïmplementeerd. Uiteindelijk werd later dat jaar de stekker eruit getrokken, vanwege tegenvallende resultaten.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.