Frietketen Bram Ladage stapt in tankstationmarkt

De Rotterdamse frietketen Bram Ladage wil vestigingen openen bij tankstations. Het bedrijf is hiervoor een samenwerking aangegaan met het bedrijf Tankstation Advies. Daarbij wordt zowel naar bemande als naar onbemande locaties gekeken. Momenteel wordt overleg gevoerd met diverse ondernemers voor samenwerking met de patatformule.

Tankstation Advies en Ladage hebben een exclusieve samenwerking gesloten voor het brandstofkanaal. Daarin gaat eerstgenoemde de locaties verwerven. Veel tankstations hebben ruimte over en zijn centraal gelegen aan de doorgaande weg. “Middels het verhuren van een klein stukje grond van zestig tot honderd vierkante meter aan Bram Ladage ontstaat een nieuw elan”, aldus Peter Waterham van Tankstation Advies.

“Door een samenwerking met de frietketen wordt meer traffic op de locatie gegenereerd. Tevens neemt het onderscheidend vermogen toe. Wij zijn reeds met meerdere ondernemers in gesprek over het vestigen van Ladage bij verschillende bemande en onbemande tankstations.”

Herman den Blijker

Bram Ladage opende vorige jaar de eerste Bram’s Gourmet Frites. Deze nieuwe formule is in samenwerking met Herman den Blijker ontwikkeld en wordt geëxploiteerd in een eigentijdse ‘foodcontainer’. De formule bestaat uit ambachtelijke verse frites van Ladage. “Alleen is voor deze formule gekozen voor de ‘met schil’-variant, met daarop een heerlijke stoof uit de keuken van Herman den Blijker. De eerste vestigingen zijn geopend en na een succesvol jaar is de ambitie uitgesproken om de formule eerst binnen Nederland en later verder in Europa uit te rollen”, legt mede-eigenaar Rocco Ladage uit.

De foodcontainer van Bram’s Gourmet Frites is binnen één dag te plaatsen en is operationeel. “Er hoeft niet gebouwd te worden en men heeft alleen stroom- en een wateraansluiting nodig. Het mooie hiervan is dat wanneer een locatie onverhoopt niet geschikt blijkt te zijn, de container weer makkelijk verplaatst of weggehaald kan worden.”

Buurtfunctie

De containers kunnen ook een buurtfunctie vervullen. Bram’s moet een laagdrempelig karakter krijgen en het sociale middelpunt van de wijk zijn, waar bezoekers altijd een bekende tegen het lijf lopen. Dit concept vindt Ladage goed bij deze tijd passen. “Mensen kunnen gezellig samen vanaf onze picknicktafels genieten van een lekkere puntzak of een Bram’s met Stoof.”

Tankstation-uitbaters die geïnteresseerd zijn in samenwerking met Bram Ladage kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@tankstationadvies.nl.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Frietketen Bram Ladage stapt in tankstationmarkt | TankPro.nl

Frietketen Bram Ladage stapt in tankstationmarkt

De Rotterdamse frietketen Bram Ladage wil vestigingen openen bij tankstations. Het bedrijf is hiervoor een samenwerking aangegaan met het bedrijf Tankstation Advies. Daarbij wordt zowel naar bemande als naar onbemande locaties gekeken. Momenteel wordt overleg gevoerd met diverse ondernemers voor samenwerking met de patatformule.

Tankstation Advies en Ladage hebben een exclusieve samenwerking gesloten voor het brandstofkanaal. Daarin gaat eerstgenoemde de locaties verwerven. Veel tankstations hebben ruimte over en zijn centraal gelegen aan de doorgaande weg. “Middels het verhuren van een klein stukje grond van zestig tot honderd vierkante meter aan Bram Ladage ontstaat een nieuw elan”, aldus Peter Waterham van Tankstation Advies.

“Door een samenwerking met de frietketen wordt meer traffic op de locatie gegenereerd. Tevens neemt het onderscheidend vermogen toe. Wij zijn reeds met meerdere ondernemers in gesprek over het vestigen van Ladage bij verschillende bemande en onbemande tankstations.”

Herman den Blijker

Bram Ladage opende vorige jaar de eerste Bram’s Gourmet Frites. Deze nieuwe formule is in samenwerking met Herman den Blijker ontwikkeld en wordt geëxploiteerd in een eigentijdse ‘foodcontainer’. De formule bestaat uit ambachtelijke verse frites van Ladage. “Alleen is voor deze formule gekozen voor de ‘met schil’-variant, met daarop een heerlijke stoof uit de keuken van Herman den Blijker. De eerste vestigingen zijn geopend en na een succesvol jaar is de ambitie uitgesproken om de formule eerst binnen Nederland en later verder in Europa uit te rollen”, legt mede-eigenaar Rocco Ladage uit.

De foodcontainer van Bram’s Gourmet Frites is binnen één dag te plaatsen en is operationeel. “Er hoeft niet gebouwd te worden en men heeft alleen stroom- en een wateraansluiting nodig. Het mooie hiervan is dat wanneer een locatie onverhoopt niet geschikt blijkt te zijn, de container weer makkelijk verplaatst of weggehaald kan worden.”

Buurtfunctie

De containers kunnen ook een buurtfunctie vervullen. Bram’s moet een laagdrempelig karakter krijgen en het sociale middelpunt van de wijk zijn, waar bezoekers altijd een bekende tegen het lijf lopen. Dit concept vindt Ladage goed bij deze tijd passen. “Mensen kunnen gezellig samen vanaf onze picknicktafels genieten van een lekkere puntzak of een Bram’s met Stoof.”

Tankstation-uitbaters die geïnteresseerd zijn in samenwerking met Bram Ladage kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@tankstationadvies.nl.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.