Coca-Cola introduceert nieuwe frisdrank voor volwassenen

Coca-Cola heeft met Fïnley een nieuw drankenmerk op de Nederlandse tankstationmarkt geïntroduceerd. De alcoholvrije en caloriearme drank is gericht op volwassenen en komt in zes verschillende smaken: bloedsinaasappel-pompelmoes, sinaasappel-cranberry, citroen-vlierbloesem en de alcoholvrije cocktailsmaken Mojito, Spritz en Royal. De drank is gemaakt van vruchtensappen met uitsluitend natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen.

De multinational omschrijft de nieuwe producten als een ‘subtiele drank met fijne bubbels en bittere noot’. Ze zijn licht gezoet met onder andere stevia-extract en tellen hierdoor slechts twintig calorieën per honderd milliliter. Eerder is de frisdrank geïntroduceerd in België en Frankrijk, naar eigen zeggen met veel succes.

Volwassenen

“Nu is het tijd om Nederlanders te laten kennismaken met Fïnley. De frisdrank is speciaal ontwikkeld met het oog op de smaakvoorkeuren van volwassenen. In Nederland is 53 procent van de bevolking ouder dan veertig jaar. Ondanks de omvang van deze groep is het huidige aanbod van frisdranken voor hen nog te beperkt. Daar willen wij op inspelen met deze productintroductie”, vertelt Brandmanager Marieke Liesting van Coca-Cola.

De introductie van het nieuwe product gaat in Nederland gepaard met een crossmediale campagne, waarin Renate Gerschtanowitz de hoofdrol speelt. Zij past goed bij de uitstraling van het merk en is als gezicht van Fïnley onder meer te zien in tv-commercials, social media campagnes en in advertenties in print en online. Het product is vanaf nu verkrijgbaar in een select aantal tankstations en bioscopen en in supermarkten.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Coca-Cola introduceert nieuwe frisdrank voor volwassenen | TankPro.nl

Coca-Cola introduceert nieuwe frisdrank voor volwassenen

Coca-Cola heeft met Fïnley een nieuw drankenmerk op de Nederlandse tankstationmarkt geïntroduceerd. De alcoholvrije en caloriearme drank is gericht op volwassenen en komt in zes verschillende smaken: bloedsinaasappel-pompelmoes, sinaasappel-cranberry, citroen-vlierbloesem en de alcoholvrije cocktailsmaken Mojito, Spritz en Royal. De drank is gemaakt van vruchtensappen met uitsluitend natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen.

De multinational omschrijft de nieuwe producten als een ‘subtiele drank met fijne bubbels en bittere noot’. Ze zijn licht gezoet met onder andere stevia-extract en tellen hierdoor slechts twintig calorieën per honderd milliliter. Eerder is de frisdrank geïntroduceerd in België en Frankrijk, naar eigen zeggen met veel succes.

Volwassenen

“Nu is het tijd om Nederlanders te laten kennismaken met Fïnley. De frisdrank is speciaal ontwikkeld met het oog op de smaakvoorkeuren van volwassenen. In Nederland is 53 procent van de bevolking ouder dan veertig jaar. Ondanks de omvang van deze groep is het huidige aanbod van frisdranken voor hen nog te beperkt. Daar willen wij op inspelen met deze productintroductie”, vertelt Brandmanager Marieke Liesting van Coca-Cola.

De introductie van het nieuwe product gaat in Nederland gepaard met een crossmediale campagne, waarin Renate Gerschtanowitz de hoofdrol speelt. Zij past goed bij de uitstraling van het merk en is als gezicht van Fïnley onder meer te zien in tv-commercials, social media campagnes en in advertenties in print en online. Het product is vanaf nu verkrijgbaar in een select aantal tankstations en bioscopen en in supermarkten.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.