Tankstation uit Harderwijk wint prijzen op vakbeurs Horecava

Tankstation-ondernemer Johan Kok uit Harderwijk veroverde met zijn broodjes twee prijzen tijdens de vakbeurs Horecava. De ondernemer is bekend om zijn Broodje Kok en deed vorige week mee aan diverse verkiezingen. Uiteindelijk sleepte hij de SVO Vakopleidingprijs en de Remia Sponsorprijs in de wacht tijdens het vierdaagse evenement in Amsterdam.

De Harderwijker deed mee met de verkiezing Het lekkerste broodje van Nederland on the move. “We horen van klanten vaak positieve berichten over het Broodje Kok Carwash. Toen we aan het brainstormen waren met welk broodje wij wilden gaan meedoen, waren we er al snel uit”, zegt Astrid Kok.

Lunchrooms

Het werd dus het Broodje Kok Carwash, een Italiaanse bol belegd met pesto, parmaham, tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola. Concurrenten waren onder meer lunchrooms van luchthaven Schiphol, bakery’s van NS-stations en andere tankstations.

Tijdens het evenement dong de ondernemer ook mee naar de titel De lekkerste hamburger van Nederland. Prijzen van de vakjury gingen aan de neus voorbij, maar de sponsorprijs van Remia werd wel in de wacht gesleept met de Crazy Experience burger, een hamburger met gesmolten brie, bacon, tomaat, rode ui, rucola en mayonaise op een Italiaanse bol.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.