Délifrance opent pilot-vestiging aan snelweg A13

Délifrance heeft onlangs een compleet vernieuwd restaurant en corner geopend. De nieuwe locatie ligt aan de A13 en is eind vorige maand geopend. In het nieuwe concept is meer aandacht voor verse producten en de ‘on the go’-klant. Délifrance is ook actief in het petrolkanaal. Bij bijna honderd stations, meestal een Esso, is een corner van het van oorsprong Franse bedrijf gevestigd.

De onlangs geopende vestiging is niet gerealiseerd in een tankstation, maar is een stand-alone locatie op verzorgingsplaats Vrijenban. De komende tijd wil het bedrijf de resultaten evalueren van de nieuwe proeftuin. Daarna wordt besloten of andere locaties in Nederland en het buitenland eventueel ook worden omgebouwd, waarbij met de betrokken partners wordt samengewerkt.

Assortiment

De vernieuwde formule is een restyling van het concept dat in 2010 is gelanceerd. Er is gekozen voor een ander interieur en voor een gewijzigd assortiment. Zo is er de Grab & Go-corner, waarbij de broodjes al voorbelegd klaarliggen in de koeling. Daarmee wil het Franse bedrijf voldoen aan de behoefte van de snelle passant (zie ook foto’s onderaan dit artikel voor een impressie).

Er wordt gebruik gemaakt van verse producten en van Délifrance-brood, dat speciaal voor dit nieuwe concept is ontwikkeld. Daarnaast zijn er onder meer warme snacks en zoetigheden te vinden. Ook zijn er salades, yoghurt met vers fruit, koffie, frisdrank en smoothies te verkrijgen.

Franchisers

De laatste jaren zijn er diverse foodretailers in het tankstationkanaal gestapt. Zo werkt Shell samen met koffieketen Starbucks en heeft broodjeszaak Subway enkele vestigingen geopend in de petrolbranche. Maar waar Subway en Starbucks met eigen franchisers en personeel werken, worden Délifrance-corners bestierd door de tankstation-exploitant zelf.

De tankshop wordt steeds belangrijker voor bemande locaties. Wilt u meer weten over de trends in de foodretail en welke mogelijkheden dit biedt? Kom dan naar het Nationaal Tankstation Congres op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/. Of schrijf nu in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Delifrance A13 Corner
Delifrance A13 Restaurant zitgedeelte
Delifrance A13 Corner 2
Delifrance A13 Assortiment viennoiserie
Delifrance A13 Assortiment brood

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Délifrance opent pilot-vestiging aan snelweg A13 | TankPro.nl

Délifrance opent pilot-vestiging aan snelweg A13

Délifrance heeft onlangs een compleet vernieuwd restaurant en corner geopend. De nieuwe locatie ligt aan de A13 en is eind vorige maand geopend. In het nieuwe concept is meer aandacht voor verse producten en de ‘on the go’-klant. Délifrance is ook actief in het petrolkanaal. Bij bijna honderd stations, meestal een Esso, is een corner van het van oorsprong Franse bedrijf gevestigd.

De onlangs geopende vestiging is niet gerealiseerd in een tankstation, maar is een stand-alone locatie op verzorgingsplaats Vrijenban. De komende tijd wil het bedrijf de resultaten evalueren van de nieuwe proeftuin. Daarna wordt besloten of andere locaties in Nederland en het buitenland eventueel ook worden omgebouwd, waarbij met de betrokken partners wordt samengewerkt.

Assortiment

De vernieuwde formule is een restyling van het concept dat in 2010 is gelanceerd. Er is gekozen voor een ander interieur en voor een gewijzigd assortiment. Zo is er de Grab & Go-corner, waarbij de broodjes al voorbelegd klaarliggen in de koeling. Daarmee wil het Franse bedrijf voldoen aan de behoefte van de snelle passant (zie ook foto’s onderaan dit artikel voor een impressie).

Er wordt gebruik gemaakt van verse producten en van Délifrance-brood, dat speciaal voor dit nieuwe concept is ontwikkeld. Daarnaast zijn er onder meer warme snacks en zoetigheden te vinden. Ook zijn er salades, yoghurt met vers fruit, koffie, frisdrank en smoothies te verkrijgen.

Franchisers

De laatste jaren zijn er diverse foodretailers in het tankstationkanaal gestapt. Zo werkt Shell samen met koffieketen Starbucks en heeft broodjeszaak Subway enkele vestigingen geopend in de petrolbranche. Maar waar Subway en Starbucks met eigen franchisers en personeel werken, worden Délifrance-corners bestierd door de tankstation-exploitant zelf.

De tankshop wordt steeds belangrijker voor bemande locaties. Wilt u meer weten over de trends in de foodretail en welke mogelijkheden dit biedt? Kom dan naar het Nationaal Tankstation Congres op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/. Of schrijf nu in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Delifrance A13 Corner
Delifrance A13 Restaurant zitgedeelte
Delifrance A13 Corner 2
Delifrance A13 Assortiment viennoiserie
Delifrance A13 Assortiment brood

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.