Veel aandacht voor vers tijdens Convenience in Actie 2015

Op de vierde editie van het Lekkerland inkoop-event Convenience in Actie ligt de nadruk op versproducten. Tijdens het evenement voor onder andere tankstation-exploitanten is dan ook een groot versplein aanwezig, waar leveranciers hun producten presenteren en de bezoeker letterlijk en figuurlijk een voorproefje kan nemen. Het evenement vindt plaats op zondag 22 en maandag 23 maart en organisator Lekkerland verwacht ongeveer tweeduizend bezoekers, verspreid over twee dagen.

Naast de vele versleveranciers presenteren ook diverse andere food- en non-food bedrijven zich aan de bezoekers. Zo zijn er leveranciers van onder meer zoetwaren, dranken, versproducten, tabak en e-sigaretten.

Gezonde voeding

Ook Lekkerland zelf presenteert eigen producten en concepten op het eigen Lekkerlandplein, zoals diverse gezonde en verantwoorde foodservice-oplossingen, bijvoorbeeld snackgroenten, smoothies en yoghurt met noten en muesli. De lage investeringen die hiermee gemoeid zijn maken deze concepten uitermate geschikt voor een brede groep ondernemers.

Het evenement heeft een focus op diverse food- en non-food retailkanalen, waarbij petrol een belangrijke tak vormt. Maar ook markthandelaren, zoetwarenspecialisten en professionals uit de tabak- en gemaksector komen aan hun trekken tijdens Convenience in Actie 2015. Naast de opvallende aanbiedingen en scherpe beursacties kunnen bezoekers ook kans maken op fantastische prijzen, waaronder een Samsung Curved HD TV.

Convenience in Actie wordt gehouden bij DeFabrique aan de Westkanaaldijk 7 in Utrecht. Toegang en parkeren voor de deur is geheel gratis. Kijk voor meer informatie op www.convenienceinactie.nl of op www.lekkerland.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.