Tankstations Scheiwijk worden podium voor culinair schrijver Groothedde

In de twee stations van Scheiwijk voor Fijnproevers vinden donderdag 19 februari optredens plaats van culinair schrijver Gerrit Jan Groothedde. Er is een signeersessie, hij treedt op als ‘comedian’ en brengt de Supermarktblues ten gehore. Zijn boek ’Weg van de supermarkt’ is één van de best verkochte boeken bij de Scheiwijk-stations. Het gaat over het vermijden van de supermarkt bij het voorzien in de dagelijkse eetbehoefte. Groothedde is ook bekend onder de naam Eetschrijver.

Aan het einde van de middag treedt Groothedde op bij de locatie aan de A27 bij Eemnes. In de avonduren is hij te zien op het Esso-station vlakbij Hoogblokland, eveneens langs de A27. Scheiwijk heeft vaker opvallende gasten in hun stations. Zo gaf muzikant Thé Lau eind vorig jaar een optreden.

Bezoekers

Bezoekers kunnen vooraf aangeven waarover ze met Groothedde van gedachte willen wisselen. Degenen met de leukste gespreksonderwerpen maken kans op een ‘meet and eat’ met de auteur of een persoonlijk gesigneerde uitgave van Weg van de supermarkt.

Shopformule Scheiwijk voor Fijnproevers is mede bekend vanwege het assortiment van biologische artikelen en producten uit de eigen regio. Een deel van het assortiment wordt door het personeel in eigen keuken gemaakt, bijvoorbeeld sauzen, pesto, kruidenboter en mayonaise. Maar ook appeltaartjes, boterkoeken en de biologische koekjes. Daarnaast is er vers gebakken biologisch brood beschikbaar, dat wordt belegd met dagverse vleeswaren van regionale slagers.

Lees ook: Zieke Thé Lau treedt op bij tankstation Scheiwijk

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations Scheiwijk worden podium voor culinair schrijver Groothedde | TankPro.nl

Tankstations Scheiwijk worden podium voor culinair schrijver Groothedde

In de twee stations van Scheiwijk voor Fijnproevers vinden donderdag 19 februari optredens plaats van culinair schrijver Gerrit Jan Groothedde. Er is een signeersessie, hij treedt op als ‘comedian’ en brengt de Supermarktblues ten gehore. Zijn boek ’Weg van de supermarkt’ is één van de best verkochte boeken bij de Scheiwijk-stations. Het gaat over het vermijden van de supermarkt bij het voorzien in de dagelijkse eetbehoefte. Groothedde is ook bekend onder de naam Eetschrijver.

Aan het einde van de middag treedt Groothedde op bij de locatie aan de A27 bij Eemnes. In de avonduren is hij te zien op het Esso-station vlakbij Hoogblokland, eveneens langs de A27. Scheiwijk heeft vaker opvallende gasten in hun stations. Zo gaf muzikant Thé Lau eind vorig jaar een optreden.

Bezoekers

Bezoekers kunnen vooraf aangeven waarover ze met Groothedde van gedachte willen wisselen. Degenen met de leukste gespreksonderwerpen maken kans op een ‘meet and eat’ met de auteur of een persoonlijk gesigneerde uitgave van Weg van de supermarkt.

Shopformule Scheiwijk voor Fijnproevers is mede bekend vanwege het assortiment van biologische artikelen en producten uit de eigen regio. Een deel van het assortiment wordt door het personeel in eigen keuken gemaakt, bijvoorbeeld sauzen, pesto, kruidenboter en mayonaise. Maar ook appeltaartjes, boterkoeken en de biologische koekjes. Daarnaast is er vers gebakken biologisch brood beschikbaar, dat wordt belegd met dagverse vleeswaren van regionale slagers.

Lees ook: Zieke Thé Lau treedt op bij tankstation Scheiwijk

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.