digitaal prijskaartje tankstation pricer qdisplay

Digitale prijskaartjes voor schappen in tankstations

Digitale prijskaartjes zijn een nieuwe ontwikkeling op retailgebied. Sommige supermarkten gebruikten ze al, en nu zijn de tankstations aan de beurt. Het Eindhovense bedrijf Qdisplay heeft speciaal voor tankstations een pakket samengesteld.

Met ESL (Electronic Shelf Label) is het niet langer nodig om periodiek papieren prijskaartjes te verwisselen en prijswijzigingen bij te houden.  Een digitaal prijskaartje wordt aangestuurd vanuit het eigen artikelenbestand. Wanneer een artikel van prijs wisselt, wordt deze automatisch aangepast op de prijskaartjes.

Elektronische label

Het systeem stuurt automatisch de juiste prijs naar het schap. De software kan op een normale computer gebruikt worden, waarbij de draadloze ontvanger aan het plafond hangt. Ze kunnen op vrijwel elke plek geplaatst worden, zonder dat er speciale voorzieningen getroffen moeten worden. Er worden geen eisen gesteld aan het computersysteem dat gebruikt wordt. Er moet alleen een export-bestand zijn waarin alle artikelen zijn opgenomen; een excel bestand met de gegevens voldoet.

Auteur: Steven Don

2 reacties op “Digitale prijskaartjes voor schappen in tankstations”

L Janssen|01.06.12|13:54

Hallo,

Ik zie hier mogelijkheden voor onze branche. Kunt u mij een indicatie geven hoe hoog de investering zou zijn bij een installatie van (om te starten) 4 “prijskaartjes”. Is het ook mogelijk een wat grotere, en daardoor duidelijkere displays te bestellen, en aan welke prijs moet ik in dat geval denken.

M vr gr

Louis Janssen

T. Ahmadi|04.07.12|21:39

Kunt u mij een indicatie geven van de kosten van digitale prijskartjes?

Met vriendelijke groet.
T. Ahmadi

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Digitale prijskaartjes voor schappen in tankstations | TankPro.nl
digitaal prijskaartje tankstation pricer qdisplay

Digitale prijskaartjes voor schappen in tankstations

Digitale prijskaartjes zijn een nieuwe ontwikkeling op retailgebied. Sommige supermarkten gebruikten ze al, en nu zijn de tankstations aan de beurt. Het Eindhovense bedrijf Qdisplay heeft speciaal voor tankstations een pakket samengesteld.

Met ESL (Electronic Shelf Label) is het niet langer nodig om periodiek papieren prijskaartjes te verwisselen en prijswijzigingen bij te houden.  Een digitaal prijskaartje wordt aangestuurd vanuit het eigen artikelenbestand. Wanneer een artikel van prijs wisselt, wordt deze automatisch aangepast op de prijskaartjes.

Elektronische label

Het systeem stuurt automatisch de juiste prijs naar het schap. De software kan op een normale computer gebruikt worden, waarbij de draadloze ontvanger aan het plafond hangt. Ze kunnen op vrijwel elke plek geplaatst worden, zonder dat er speciale voorzieningen getroffen moeten worden. Er worden geen eisen gesteld aan het computersysteem dat gebruikt wordt. Er moet alleen een export-bestand zijn waarin alle artikelen zijn opgenomen; een excel bestand met de gegevens voldoet.

Auteur: Steven Don

2 reacties op “Digitale prijskaartjes voor schappen in tankstations”

L Janssen|01.06.12|13:54

Hallo,

Ik zie hier mogelijkheden voor onze branche. Kunt u mij een indicatie geven hoe hoog de investering zou zijn bij een installatie van (om te starten) 4 “prijskaartjes”. Is het ook mogelijk een wat grotere, en daardoor duidelijkere displays te bestellen, en aan welke prijs moet ik in dat geval denken.

M vr gr

Louis Janssen

T. Ahmadi|04.07.12|21:39

Kunt u mij een indicatie geven van de kosten van digitale prijskartjes?

Met vriendelijke groet.
T. Ahmadi

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.