BP, tankstation

Texaco Putten is voortaan een BP-tankstation

In Putten komt een nieuw BP-tankstation. Op zaterdag 2 april aanstaande vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe BP-station. De verkooporganisatie Dalhuisen is verantwoordelijk voor de ombouw van de pomp.

De nieuwe vestiging van BP was voorheen een Texaco-pompstation. De locatie van de pomp blijft hetzelfde, Oude Rijksweg 9 in Putten.

BP-tankstation

Om de opening te vieren heeft Dalhuizen voor een speciale gast gezorgd. Niemand minder dan Erik Hulzebosch zal van 10.00 tot 12.00 uur bij het nieuwe BP-station de opening van het officiële (soft)ijsseizoen verzorgen.

Deze actie geldt ook niet alleen voor deze zaterdag, maar tot het einde van de zomer krijgt iedere automobilist bij een tankbeurt van minstens 20 liter een gratis (soft)ijsje. Tot 9 april krijgt zelfs iedereen die in de auto zit een gratis (soft)ijsje.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Texaco Putten is voortaan een BP-tankstation | TankPro.nl
BP, tankstation

Texaco Putten is voortaan een BP-tankstation

In Putten komt een nieuw BP-tankstation. Op zaterdag 2 april aanstaande vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe BP-station. De verkooporganisatie Dalhuisen is verantwoordelijk voor de ombouw van de pomp.

De nieuwe vestiging van BP was voorheen een Texaco-pompstation. De locatie van de pomp blijft hetzelfde, Oude Rijksweg 9 in Putten.

BP-tankstation

Om de opening te vieren heeft Dalhuizen voor een speciale gast gezorgd. Niemand minder dan Erik Hulzebosch zal van 10.00 tot 12.00 uur bij het nieuwe BP-station de opening van het officiële (soft)ijsseizoen verzorgen.

Deze actie geldt ook niet alleen voor deze zaterdag, maar tot het einde van de zomer krijgt iedere automobilist bij een tankbeurt van minstens 20 liter een gratis (soft)ijsje. Tot 9 april krijgt zelfs iedereen die in de auto zit een gratis (soft)ijsje.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.