Volop aandacht voor carwash in tweede editie TankPro Magazine

De tweede editie van TankPro Magazine verschijnt volgende maand. In dit nummer vindt u een groot aantal artikelen die volledig in het teken staan van het thema carwash. Verder zetten we de zes belangrijkste trends uit de brandstofmarkt op een rijtje, kijken we naar de voor- en nadelen van 24/7-opening van tankshops en kwamen we een mysterieuze grondvervuiling bij een tankstation op het spoor. 

Als trouwe lezer van TankPro bieden we u kosteloos en eenmalig een gratis nummer aan van de tweede editie van dit nieuwe magazine. Zes keer per jaar ligt het nieuwe blad op de mat. De verhalen bieden een mooie aanvulling op de artikelen die op de websites van de online vakbladen TankPro en CarwashPro verschijnen.

Thema carwash

Het tweede nummer van TankPro Magazine staat onder meer in het teken van de carwash. Hoe haal je nog meer rendement uit je wasgelegenheid? Welke manieren zijn er om je omzet te vergroten? We laten een groot aantal ondernemers aan het woord over dit thema. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij trends in de brandstofmarkt. En is het de moeite om dag en nacht, 365 dagen per jaar geopend te zijn? Verder een interview over grondvervuiling bij een tankstation in Den Haag. Wat was hier precies aan de hand?

Gratis nummer

U kunt zonder enige verplichting een gratis nummer aanvragen. De tweede editie van het magazine ligt dan binnenkort bij u op de mat. Het blad verschijnt in april. Uiteraard kunt u ook een abonnement nemen op TankPro Magazine. In het nieuwe papieren magazine zijn verdiepende artikelen te lezen over de petrol- en carwashbranche. Deze uitgebreide verhalen verschijnen niet online. Het gratis nummer is aan te vragen via deze link. Een abonnement kan hier uiteraard ook worden afgesloten.


Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volop aandacht voor carwash in tweede editie TankPro Magazine | TankPro.nl

Volop aandacht voor carwash in tweede editie TankPro Magazine

De tweede editie van TankPro Magazine verschijnt volgende maand. In dit nummer vindt u een groot aantal artikelen die volledig in het teken staan van het thema carwash. Verder zetten we de zes belangrijkste trends uit de brandstofmarkt op een rijtje, kijken we naar de voor- en nadelen van 24/7-opening van tankshops en kwamen we een mysterieuze grondvervuiling bij een tankstation op het spoor. 

Als trouwe lezer van TankPro bieden we u kosteloos en eenmalig een gratis nummer aan van de tweede editie van dit nieuwe magazine. Zes keer per jaar ligt het nieuwe blad op de mat. De verhalen bieden een mooie aanvulling op de artikelen die op de websites van de online vakbladen TankPro en CarwashPro verschijnen.

Thema carwash

Het tweede nummer van TankPro Magazine staat onder meer in het teken van de carwash. Hoe haal je nog meer rendement uit je wasgelegenheid? Welke manieren zijn er om je omzet te vergroten? We laten een groot aantal ondernemers aan het woord over dit thema. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij trends in de brandstofmarkt. En is het de moeite om dag en nacht, 365 dagen per jaar geopend te zijn? Verder een interview over grondvervuiling bij een tankstation in Den Haag. Wat was hier precies aan de hand?

Gratis nummer

U kunt zonder enige verplichting een gratis nummer aanvragen. De tweede editie van het magazine ligt dan binnenkort bij u op de mat. Het blad verschijnt in april. Uiteraard kunt u ook een abonnement nemen op TankPro Magazine. In het nieuwe papieren magazine zijn verdiepende artikelen te lezen over de petrol- en carwashbranche. Deze uitgebreide verhalen verschijnen niet online. Het gratis nummer is aan te vragen via deze link. Een abonnement kan hier uiteraard ook worden afgesloten.


Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.