Abonneer op TankPro Magazine

Is TankPro ook uw nummer één nieuwsbron? Bent u ook altijd op zoek naar de laatste achtergronden uit de tankstationbranche? TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads. Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een of twee hoofdthema(s).

TankPro Magazine is speciaal voor tankstation-ondernemers, -eigenaren en -medewerkers, brandstof- en oliemaatschappijen, oliehandelaren, carwash-ondernemers en toeleveranciers in de sector.

Gratis digitaal proefnummer

Wilt u TankPro magazine digitaal ervaren? Klik op de link om het gratis digitale TankPro Magazine aan te vragen.

TankPro Magazine proefabonnement

Maak kennis met TankPro Magazine voor een mooie introductieprijs. Voor slechts € 35,- ontvangt u een jaar lang TankPro magazine. Interesse in een proefabonnement? Sluit dan direct een proefabonnement af. U ontvangt 6 keer het papieren magazine en u betaalt voor dit proefabonnement eenmalig € 35,-. Na de proefperiode van twaalf maanden wordt het proefabonnement automatisch omgezet in een regulier TankPro abonnement. Wilt u uw proefabonnement niet verlengen? Zorg er dan voor dat u 30 dagen voor het proefabonnement afloopt opzegt bij onze klantenservice, via klantenservice@promedia.nl. De actie is alleen geldig in Nederland en is bedoeld voor nieuwe abonnees.

Ja, ik wil een:

Proefabonnement afsluiten

Verschijningsdata 2020

Februari, april, juni, augustus, november, december.

Reguliere tarieven

Een regulier abonnement op TankPro Magazine bedraagt slechts € 59,95 (excl. 9% BTW) per jaar (Nederland).
De prijs voor een standaard abonnement in België bedraagt € 70, en een abonnement in andere landen bedraagt € 80.

Bedrijfsabonnement

Wilt een bedrijfsabonnement aanvragen voor al uw vestigingen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via +31 (0)10 280 1000. Wij helpen u graag.