Vers van de pers: TankPro komt met papieren magazine

Is TankPro ook uw nummer één nieuwsbron? Dan hebben wij goed nieuws in petto. Naast het online vakblad presenteren wij namelijk binnenkort ook de papieren versie: TankPro Magazine. Zes keer per jaar vindt u in dit tijdschrift extra verdieping voor de petrol- en carwashsector. In de eerste editie besteden we uitgebreid aandacht aan de opkomst van alternatieve brandstoffen. En wat is eigenlijk hét recept voor een succesvolle tankshop? Ook staan we uitgebreid stil bij het laatste nieuws uit de carwashbranche. 

Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een of twee hoofdthema(s). TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads.

Vraag een proefnummer aan

Bent u ook altijd op zoek naar de laatste achtergronden uit de tankstationbranche? Dan bieden wij u als trouwe abonnee van TankPro graag kosteloos een proefnummer aan van ons gloednieuwe TankPro Magazine. Binnenkort verschijnt het eerste nummer. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “Vers van de pers: TankPro komt met papieren magazine”

Rob van Gestel|01.02.18|13:22

Het zou mooi zijn als in het tijdschrift (of online) ruimte komt voor een soort Marktplaats voor tankstation en Carwash.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vers van de pers: TankPro komt met papieren magazine | TankPro.nl

Vers van de pers: TankPro komt met papieren magazine

Is TankPro ook uw nummer één nieuwsbron? Dan hebben wij goed nieuws in petto. Naast het online vakblad presenteren wij namelijk binnenkort ook de papieren versie: TankPro Magazine. Zes keer per jaar vindt u in dit tijdschrift extra verdieping voor de petrol- en carwashsector. In de eerste editie besteden we uitgebreid aandacht aan de opkomst van alternatieve brandstoffen. En wat is eigenlijk hét recept voor een succesvolle tankshop? Ook staan we uitgebreid stil bij het laatste nieuws uit de carwashbranche. 

Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een of twee hoofdthema(s). TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads.

Vraag een proefnummer aan

Bent u ook altijd op zoek naar de laatste achtergronden uit de tankstationbranche? Dan bieden wij u als trouwe abonnee van TankPro graag kosteloos een proefnummer aan van ons gloednieuwe TankPro Magazine. Binnenkort verschijnt het eerste nummer. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “Vers van de pers: TankPro komt met papieren magazine”

Rob van Gestel|01.02.18|13:22

Het zou mooi zijn als in het tijdschrift (of online) ruimte komt voor een soort Marktplaats voor tankstation en Carwash.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.