BP en Albert Heijn starten met uitrol van honderd AH to go-shops

BP en Albert Heijn zijn gestart met de uitrol van meer dan honderd AH to go’s bij tankstations. De samenwerking ging dit weekend officieel van start met de opening van de nieuwe AH to go-shop bij BP Vliete aan de A58, vlakbij het Zeeuwse Krabbendijke. 

De samenwerking is het vervolg op een eerdere succesvolle proef van BP en Albert Heijn. Met de opening van BP Vliete hebben inmiddels tien BP-tankstations een Albert Heijn to go. Tot het einde van dit jaar komt hier iedere week een AH to go bij, wat het totaal eind december op 24 locaties moet brengen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.