Kuster Energy Point Didam

Kuster Energy opent nieuw Energy Point

Kuster Energy opende deze week bij het tankstation in Didam het achtste Energy Point. In het horecaconcept van het bedrijf uit het Gelderse Babberich worden onder andere koffie, broodjes, wraps en friet verkocht. 

Vanuit de nieuwe vestiging van het concept aan de Bentemmerstraat in Didam wordt ook bezorgd bij bedrijven in de buurt. Het nieuwe Energy Point volgt na locaties in onder andere Arnhem, Doetinchem en Zevenaar. De nieuwste aanwinst is de hele week geopend.

Kuster Energy kleurde het voormalige tankstation in het Gelderse Didam eerder dit jaar nog om van BP naar het eigen rood, wit en blauw. Het bedrijf heeft ongeveer dertig eigen tankstations, waarvan meerdere over de grens in Duitsland.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kuster Energy opent nieuw Energy Point | TankPro.nl
Kuster Energy Point Didam

Kuster Energy opent nieuw Energy Point

Kuster Energy opende deze week bij het tankstation in Didam het achtste Energy Point. In het horecaconcept van het bedrijf uit het Gelderse Babberich worden onder andere koffie, broodjes, wraps en friet verkocht. 

Vanuit de nieuwe vestiging van het concept aan de Bentemmerstraat in Didam wordt ook bezorgd bij bedrijven in de buurt. Het nieuwe Energy Point volgt na locaties in onder andere Arnhem, Doetinchem en Zevenaar. De nieuwste aanwinst is de hele week geopend.

Kuster Energy kleurde het voormalige tankstation in het Gelderse Didam eerder dit jaar nog om van BP naar het eigen rood, wit en blauw. Het bedrijf heeft ongeveer dertig eigen tankstations, waarvan meerdere over de grens in Duitsland.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.