Meerdere meldingen van poging tot oplichting door ‘monteurs’ en ‘vertegenwoordigers’

Wees oplettend bij onbekende personen die zich voordoen als monteur of vertegenwoordiger van bijvoorbeeld een leverancier, want mogelijk hebben ze kwade bedoelingen. Die oproep doet de Belangenvereniging Tankstations (BETA), nadat leden van de brancheorganisatie te maken kregen met pogingen tot fraude en oplichting in hun tankstation. 

De brancheorganisatie ontving meerdere berichten over het probleem. Volgens BETA proberen de zogenaamde monteurs en vertegenwoordigers om ‘met een smoes achter de kassa te komen’ en ‘onder de noemer onderhoud het geld uit automaten te halen’. BETA benadrukt daarom dat het belangrijk is om mensen van buiten de organisatie altijd te vragen naar een bewijs of verwijzing voordat ze achter de kassa of in andere privéruimtes worden toegelaten. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.