Lekkerland in zee met De Haan Minerale Oliën en GP Groot

Lekkerland heeft er twee nieuwe ‘convenience partners’ in de tankstationbranche bij: GP Groot en De Haan Minerale Oliën. Sinds 1 februari worden twaalf bemande tankstations van GP Groot en een deel van de bemande tankstations van De Haan Minerale Oliën bevoorraad door Lekkerland. Ook adviseert de groothandel uit het Noord-Brabantse Son onder andere over de samenstelling van het assortiment, de invulling van de schappen en de beleving in de shop. 

Door de samenwerking hopen de oliebedrijven hun winkels beter in te richten met het oog op de veranderende wensen van de consument. Mede door het aankomende verbod op de verkoop van tabak zullen verkoopactiviteiten verschuiven. Volgens Lekkerland is ook GP Groot ervan overtuigd dat de tankstations door de samenwerking ‘de huidige uitdagingen naar meer convenience’ en de ‘druk op de tabaksverkoop’ beter kunnen invullen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.