Mohanlal XL opent in Sliedrecht carwash met Express Shop
gratis services

Mohanlal XL opent in Sliedrecht nieuwe wasstraat met Express Shop

De nieuwe Mohanlal XL carwash bevindt zich in Sliedrecht direct naast het Lukoil-tankstation. Foto: Mohanlal XL, 2023

Op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht en direct naast het Lukoil-tankstation opent Mohanlal XL zaterdag 27 mei een nieuwe carwash met Express Shop. De wasstraat zal samen met de shop zeven dagen per week geopend zijn.

Tijdens de feestelijke opening zaterdag is er live muziek met een dj en eten en drinken. Klanten krijgen bovendien tussen 12.00 en 18.00 uur op alle wasprogramma’s 50 procent zomerkorting. In de shop wordt dan 25 procent openingskorting gegeven op alle aankopen in combinatie met een wasbeurt.

Express Shop

Naast de wasstraat kunnen klanten bij de nieuwe carwashlocatie terecht om de auto gratis te stofzuigen. Ook is er een gratis te gebruiken bandenpomp, mattenklopper en parfumspuit aanwezig. In de Express Shop worden onder andere automaterialen en -accessoires aangeboden, evenals smeermiddelen, veiligheid- en onderhoudsproducten, items voor de fiets en BBQ To Go.

Lees meer:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mohanlal XL opent in Sliedrecht nieuwe wasstraat met Express Shop | TankPro.nl
Mohanlal XL opent in Sliedrecht carwash met Express Shop
gratis services

Mohanlal XL opent in Sliedrecht nieuwe wasstraat met Express Shop

De nieuwe Mohanlal XL carwash bevindt zich in Sliedrecht direct naast het Lukoil-tankstation. Foto: Mohanlal XL, 2023

Op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht en direct naast het Lukoil-tankstation opent Mohanlal XL zaterdag 27 mei een nieuwe carwash met Express Shop. De wasstraat zal samen met de shop zeven dagen per week geopend zijn.

Tijdens de feestelijke opening zaterdag is er live muziek met een dj en eten en drinken. Klanten krijgen bovendien tussen 12.00 en 18.00 uur op alle wasprogramma’s 50 procent zomerkorting. In de shop wordt dan 25 procent openingskorting gegeven op alle aankopen in combinatie met een wasbeurt.

Express Shop

Naast de wasstraat kunnen klanten bij de nieuwe carwashlocatie terecht om de auto gratis te stofzuigen. Ook is er een gratis te gebruiken bandenpomp, mattenklopper en parfumspuit aanwezig. In de Express Shop worden onder andere automaterialen en -accessoires aangeboden, evenals smeermiddelen, veiligheid- en onderhoudsproducten, items voor de fiets en BBQ To Go.

Lees meer:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.