De BOVAG WinterWasWeken zijn op 1 januari van start gegaan. Autowas- en poetsbedrijven door heel Nederland doen mee met de actie.
'in 2023 een succes'

WinterWasWeken weer begonnen; extra aandacht voor autowassen

De maand januari, een voor de branche normaalgesproken rustige periode, staat in het teken van autowassen. Foto: ProMedia, 2024

De BOVAG WinterWasWeken zijn op 1 januari van start gegaan. Autowas- en poetsbedrijven door heel Nederland doen mee met de actie.

De WinterWasWeken is een jaarlijks initiatief van brancheorganisatie BOVAG. Het benadrukt in een normaalgesproken rustige periode het belang van autowassen. Pekel, modder en andere viezigheid kunnen namelijk schade aanrichten aan de lak, carrosserie of andere onderdelen, terwijl automobilisten juist in de winter minder geneigd zijn om naar de wasstraat te gaan. Met deze actie stimuleert BOVAG hen om dat wel te doen. Een schone auto verhoogt bovendien de verkeersveiligheid, aangezien rijhulpsystemen, zoals de adaptieve cruise control en rijbaanassistent, dan onbelemmerd zicht hebben.

Prijzen

Op social media wordt de actie door de deelnemende bedrijven gedeeld met posters en ander promotiemateriaal. De klant maakt de hele maand januari kans op prijzen, waaronder een wellness-arrangement, een weekend weg of een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro. Bij elke was- en poetsbeurt wordt er een gratis kanskaart uitgedeeld. Met een unieke code kan de kanskaart online worden geactiveerd.

De actie was in januari 2023 een succes. In totaal zijn er toen 51.000 kanskaarten verzilverd. Bij Right Autowas in Hoorn werd de hoofdprijs uitgereikt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WinterWasWeken weer begonnen; extra aandacht voor autowassen | TankPro.nl
De BOVAG WinterWasWeken zijn op 1 januari van start gegaan. Autowas- en poetsbedrijven door heel Nederland doen mee met de actie.
'in 2023 een succes'

WinterWasWeken weer begonnen; extra aandacht voor autowassen

De maand januari, een voor de branche normaalgesproken rustige periode, staat in het teken van autowassen. Foto: ProMedia, 2024

De BOVAG WinterWasWeken zijn op 1 januari van start gegaan. Autowas- en poetsbedrijven door heel Nederland doen mee met de actie.

De WinterWasWeken is een jaarlijks initiatief van brancheorganisatie BOVAG. Het benadrukt in een normaalgesproken rustige periode het belang van autowassen. Pekel, modder en andere viezigheid kunnen namelijk schade aanrichten aan de lak, carrosserie of andere onderdelen, terwijl automobilisten juist in de winter minder geneigd zijn om naar de wasstraat te gaan. Met deze actie stimuleert BOVAG hen om dat wel te doen. Een schone auto verhoogt bovendien de verkeersveiligheid, aangezien rijhulpsystemen, zoals de adaptieve cruise control en rijbaanassistent, dan onbelemmerd zicht hebben.

Prijzen

Op social media wordt de actie door de deelnemende bedrijven gedeeld met posters en ander promotiemateriaal. De klant maakt de hele maand januari kans op prijzen, waaronder een wellness-arrangement, een weekend weg of een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro. Bij elke was- en poetsbeurt wordt er een gratis kanskaart uitgedeeld. Met een unieke code kan de kanskaart online worden geactiveerd.

De actie was in januari 2023 een succes. In totaal zijn er toen 51.000 kanskaarten verzilverd. Bij Right Autowas in Hoorn werd de hoofdprijs uitgereikt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.