Prestop bestelzuil semi-outdoor

Prestop lanceert bestelzuil die ook buiten gebruikt kan worden

Foto: Prestop

Prestop heeft een bestelzuil geïntroduceerd waarmee klanten hun bestellingen al voor de deur van de tankshop kunnen doen. De semi-outdoor bestelzuil is voorzien van vier geremde wielen, waardoor het product door de ondernemer op de gewenste plek gezet kan worden. Ook buiten. 

De bestelzuil is voorzien van een dakje, zodat enkele druppels regen geen schade veroorzaken aan de zuil. Datzelfde dakje zorgt ervoor dat het scherm gedeeltelijk wordt afgeschermd tegen invallend licht van boven.

Buiten bestellen

“Met de semi-outdoor bestelzuil lossen we een probleem op dat we steeds meer horen van ondernemers, vooral nu het lente wordt: ze willen eenvoudig hun klanten buiten laten bestellen, en ze willen geen lange wachtrijen in hun winkel, lunchroom of restaurant”, aldus Alexander Aelberts, ceo van Prestop. “Een oplossing was om de bestelzuil te verplaatsen van binnen naar buiten en daarom hebben we dit geïntroduceerd. Het high brightness scherm (1.000 NIT t.o.v. een standaard scherm van 300 NIT) zorgt ervoor dat het scherm ook buiten goed leesbaar is.”

Volgens Prestop zien ondernemers hun omzet door het gebruik van bestelzuilen stijgen door de upsell-mogelijkheden. De zuilen zijn aan te passen naar de huisstijl van het bedrijf en uitbreidbaar met bijvoorbeeld een pin-terminal, barcode scanner en bonprinter.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.