EG Group opent Burger King en Starbucks in Bleiswijk

EG Group heeft een nieuwe Burger King en Starbucks geopend op bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. De restaurants zijn te vinden aan de N209, op een gezamenlijk foodcourt. 

‘’Dit is nu de elfde vestiging van Burger King en de achtste vestiging van Starbucks geëxploiteerd door EG in de Benelux. We zijn blij met onze samenwerking en groeiambitie met deze toonaangevende internationale merken in zowel Nederland als andere landen in Europa’’, aldus commercieel manager Arjen van Santen. Volgens EG is de nieuwste Starbuck uniek omdat het de eerste in Nederland is met een drive-thru.

Orderkiosken

Van Santen noemt de opening van de restaurants een toevoeging voor de omgeving. In het Burger King-restaurant kunnen klanten bestellen via orderkiosken. “We hebben al hele leuke reacties van onze eerste gasten gekregen. We zijn ervan overtuigd dat we van dit restaurant een succes maken, voor zowel onze gasten als onze werknemers”, aldus locatiemanager Wesley Brunings.

De officiële opening volgt op 8 november en wordt verzorgd door wethouder Arends van gemeente Lansingerland en wethouder Van Driel van de gemeente Zoetermeer

EG Group is een van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en gemakswinkels in negen landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. Burger King en Starbucks zijn sinds 2017 partners van EG Group. Ook zijn er samenwerkingen met onder andere Shell, BP en Esso.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.