Tankstations van Fieten Olie op Eerste Paasdag overspoeld met paashazen

Wie op Eerste Paasdag tussen 12.00 uur en 12.30 uur als paashaas, paasei of in een andere paasoutfit bij Fieten Olie kwam tanken, hoefde niet te betalen. Tientallen klanten lieten die kans niet aan zich voorbij gaan, wat tijdelijk zorgde voor een bijzonder beeld op de 44 locaties van het bedrijf. Fieten Olie noemt het achteraf een ‘geslaagde actie’. 

”We hebben geen idee wat het gaat kosten”, zei directeur Richard Fieten zondag tegen RTV Oost. ”Maar het kan een heel duur geintje worden. We hebben berekend hoeveel mensen er in een half uur kunnen tanken, hoeveel slangen en pompen we hebben. En gekeken hoe chaotisch het kon worden. Want hoe meer chaos, hoe langer ze bezig zijn om te tanken.”

”Fieten Olie bedankt voor de ludieke actie”, schrijft een van de deelnemers op Instagram. ”Heerlijk gratis tanken bij Fieten Olie”, schrijft een ander. De deelnemers konden maximaal vijftig liter diesel of benzine tanken. Maandag werden alle tankbonnen terugbetaald aan de ‘paashazen, kippen of eieren die hebben meegedaan aan de actie’, liet het bedrijf weten. Hoeveel klanten van de actie gebruik hebben gemaakt, is niet bekend.

Ook stond het paasweekend in het teken automobilisten die massaal de grens overgingen om te tanken in Duitsland. Sinds dinsdag is daar een negatief testbewijs voor nodig, waardoor veel Nederlanders besloten om de auto nog even goedkoper vol te gooien. Dat zorgde in sommige gevallen voor lange files bij de Duitse tankstations. Hoewel de brandstof niet gratis was, is het verschil soms tientallen eurocenten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 
Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations van Fieten Olie op Eerste Paasdag overspoeld met paashazen | TankPro.nl

Tankstations van Fieten Olie op Eerste Paasdag overspoeld met paashazen

Wie op Eerste Paasdag tussen 12.00 uur en 12.30 uur als paashaas, paasei of in een andere paasoutfit bij Fieten Olie kwam tanken, hoefde niet te betalen. Tientallen klanten lieten die kans niet aan zich voorbij gaan, wat tijdelijk zorgde voor een bijzonder beeld op de 44 locaties van het bedrijf. Fieten Olie noemt het achteraf een ‘geslaagde actie’. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.