Tankstations van Fieten Olie op Eerste Paasdag overspoeld met paashazen

Wie op Eerste Paasdag tussen 12.00 uur en 12.30 uur als paashaas, paasei of in een andere paasoutfit bij Fieten Olie kwam tanken, hoefde niet te betalen. Tientallen klanten lieten die kans niet aan zich voorbij gaan, wat tijdelijk zorgde voor een bijzonder beeld op de 44 locaties van het bedrijf. Fieten Olie noemt het achteraf een ‘geslaagde actie’. 

”We hebben geen idee wat het gaat kosten”, zei directeur Richard Fieten zondag tegen RTV Oost. ”Maar het kan een heel duur geintje worden. We hebben berekend hoeveel mensen er in een half uur kunnen tanken, hoeveel slangen en pompen we hebben. En gekeken hoe chaotisch het kon worden. Want hoe meer chaos, hoe langer ze bezig zijn om te tanken.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.