Mos Carwash verkoopt vestiging aan Jongeneel Tankstations

De vestiging van Mos Carwash in Zoetermeer is verkocht aan Jongeneel Tankstations. Op termijn wordt de carwash omgekleurd tot een Pitstop. De naastgelegen pomp van Tango is van een andere eigenaar en blijft een Tango. Voor Jongeneel is dit de eerste zelfstandige carwash in de portefeuille. 

Voorlopig kunnen Zoetermeerders hun auto nog altijd wassen bij Mos Carwash. Jongeneel houdt nog even vast aan die naam. Later wordt de carwash omgekleurd naar Pitstop, de formule waarmee het tankbedrijf werkt.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.