Mos Carwash verkoopt vestiging aan Jongeneel Tankstations

De vestiging van Mos Carwash in Zoetermeer is verkocht aan Jongeneel Tankstations. Op termijn wordt de carwash omgekleurd tot een Pitstop. De naastgelegen pomp van Tango is van een andere eigenaar en blijft een Tango. Voor Jongeneel is dit de eerste zelfstandige carwash in de portefeuille. 

Voorlopig kunnen Zoetermeerders hun auto nog altijd wassen bij Mos Carwash. Jongeneel houdt nog even vast aan die naam. Later wordt de carwash omgekleurd naar Pitstop, de formule waarmee het tankbedrijf werkt.

Tango

Op hetzelfde terrein als de carwash kan er getankt worden bij een Tango. De pomp is van een andere eigenaar en blijft daarom ook een Tango. Jongeneel heeft uitsluitend Total in de portefeuille. De locatie in Zoetermeer is voor Jongeneel de eerste carwash die niet gekoppeld is aan een eigen pomp. En, zo laat Stefanie Jongeneel desgevraagd weten, “de locatie blijft gescheiden van de tankstations”.

Jongeneel werkt met Total, ze hebben stations op zo’n tiental locaties door het land. In Leiden en in Ypenburg hebben de locaties ook carwashes. De broers Mos geven aan het ‘rustiger aan’ te willen gaan doen. Mos Carwash heeft nu nog twee vestigingen, beide in de regio Rijnmond: in Rotterdam en in Vlaardingen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.