Vakblad TankPro voert premium model in

Foto: Remco Nieuwenbroek

Vakblad TankPro heeft vandaag het premium model ingevoerd. Dit abonnementsmodel maakt het mogelijk voor de redactie om de lezers nog beter te kunnen bedienen met achtergrondverhalen, opiniestukken, nieuwsberichten en reportages over de sector. Het abonnement geeft ook toegang tot de edities van TankPro Magazine.

Sinds de oprichting van TankPro in 2010 is ons doel om de branche zo goed mogelijk te informeren over ontwikkelingen die in de sector spelen. We volgen wat er speelt, brengen daar verslag van uit en duiden het nieuws. Niet alleen dagelijks online, maar ook in het TankPro Magazine en in de uitzendingen van TankPro TV”, aldus hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek.

Begin deze zomer is het kantoor van uitgeverij ProMedia Group naar de Delftse Poort verhuisd, pal naast Rotterdam CS. Vanuit deze centrale plek in Nederland kunnen de redacteuren nog makkelijker naar diverse plekken in Nederland afreizen om de actualiteiten te verslaan. In de Delftse Poort heeft ProMedia Group een studio geopend van waaruit diverse webinars en nieuwsprogramma’s worden uitgezonden, waaronder TankPro TV. 

Volgende stap in volwassenheid

“Het betaalmodel van TankPro is de volgende stap naar meer volwassenheid”, aldus de hoofdredacteur. Betaalmodellen zijn niet nieuw in de journalistiek. Vrijwel alle landelijke dagbladen hebben al jarenlang een betaalmodel. Ook een groot deel van de (online) vakmedia werkt met een dergelijk model.

Maandag is TankPro Premium ingevoerd. Dit houdt in dat een groot deel van de artikelen binnenkort alleen beschikbaar zal zijn voor abonnees. Alle brandstory’s en partnerverhalen blijven wel toegankelijk. Lezers van TankPro kunnen deze maand gebruikmaken van een gratis proefabonnement voor twee maanden (met één maand opzegtermijn) waarmee zij onbeperkt alle artikelen kunnen lezen. TankPro-abonnees profiteren daarnaast ook van kortingen op congressen en aanbiedingen van partners.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakblad TankPro voert premium model in | TankPro.nl

Vakblad TankPro voert premium model in

Foto: Remco Nieuwenbroek

Vakblad TankPro heeft vandaag het premium model ingevoerd. Dit abonnementsmodel maakt het mogelijk voor de redactie om de lezers nog beter te kunnen bedienen met achtergrondverhalen, opiniestukken, nieuwsberichten en reportages over de sector. Het abonnement geeft ook toegang tot de edities van TankPro Magazine.

Sinds de oprichting van TankPro in 2010 is ons doel om de branche zo goed mogelijk te informeren over ontwikkelingen die in de sector spelen. We volgen wat er speelt, brengen daar verslag van uit en duiden het nieuws. Niet alleen dagelijks online, maar ook in het TankPro Magazine en in de uitzendingen van TankPro TV”, aldus hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek.

Begin deze zomer is het kantoor van uitgeverij ProMedia Group naar de Delftse Poort verhuisd, pal naast Rotterdam CS. Vanuit deze centrale plek in Nederland kunnen de redacteuren nog makkelijker naar diverse plekken in Nederland afreizen om de actualiteiten te verslaan. In de Delftse Poort heeft ProMedia Group een studio geopend van waaruit diverse webinars en nieuwsprogramma’s worden uitgezonden, waaronder TankPro TV. 

Volgende stap in volwassenheid

“Het betaalmodel van TankPro is de volgende stap naar meer volwassenheid”, aldus de hoofdredacteur. Betaalmodellen zijn niet nieuw in de journalistiek. Vrijwel alle landelijke dagbladen hebben al jarenlang een betaalmodel. Ook een groot deel van de (online) vakmedia werkt met een dergelijk model.

Maandag is TankPro Premium ingevoerd. Dit houdt in dat een groot deel van de artikelen binnenkort alleen beschikbaar zal zijn voor abonnees. Alle brandstory’s en partnerverhalen blijven wel toegankelijk. Lezers van TankPro kunnen deze maand gebruikmaken van een gratis proefabonnement voor twee maanden (met één maand opzegtermijn) waarmee zij onbeperkt alle artikelen kunnen lezen. TankPro-abonnees profiteren daarnaast ook van kortingen op congressen en aanbiedingen van partners.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.