Berkman, Roosendaal, carwash, ongeluk

Tankstation Berkman Roosendaal dicht vanwege ingestort balkon

Berkman, Roosendaal, carwash, ongeluk

Tankstation Berkman in Roosendaal is tijdelijk gesloten omdat zondag een betonnen zijkant van een bovengelegen flat is ingestort. Niemand raakte daarbij gewond. Vanwege mogelijke veiligheidsrisico’s werd het tankstation met carwash op last van de burgemeester gesloten. Bewoners mogen voorlopig hun balkons niet betreden vanwege instortingsgevaar.

Bedrijfsleidster Madeleine Spaans van het Berkman-station heeft volgens BNdeStem begrip voor de tijdelijke sluiting van haar station. De gemeente wilde geen risico nemen met het drukke station dat recht onder de hoge flat ligt. “Ik voel me zelf niet onveilig, maar stel dat een stuk beton van zo’n dertien verdiepingen naar beneden komt. Je kunt het risico niet nemen.”

Onderzoek

Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Hoelang het tankstation en carwash gesloten moeten blijven is nog niet duidelijk. Doordat de betonnen zijrailing van het balkon ongeveer zes meter lager op het dak van het onderliggende winkelcentrum viel, raakte niemand gewond.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Berkman Roosendaal dicht vanwege ingestort balkon | TankPro.nl
Berkman, Roosendaal, carwash, ongeluk

Tankstation Berkman Roosendaal dicht vanwege ingestort balkon

Tankstation Berkman in Roosendaal is tijdelijk gesloten omdat zondag een betonnen zijkant van een bovengelegen flat is ingestort. Niemand raakte daarbij gewond. Vanwege mogelijke veiligheidsrisico’s werd het tankstation met carwash op last van de burgemeester gesloten. Bewoners mogen voorlopig hun balkons niet betreden vanwege instortingsgevaar.

Bedrijfsleidster Madeleine Spaans van het Berkman-station heeft volgens BNdeStem begrip voor de tijdelijke sluiting van haar station. De gemeente wilde geen risico nemen met het drukke station dat recht onder de hoge flat ligt. “Ik voel me zelf niet onveilig, maar stel dat een stuk beton van zo’n dertien verdiepingen naar beneden komt. Je kunt het risico niet nemen.”

Onderzoek

Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Hoelang het tankstation en carwash gesloten moeten blijven is nog niet duidelijk. Doordat de betonnen zijrailing van het balkon ongeveer zes meter lager op het dak van het onderliggende winkelcentrum viel, raakte niemand gewond.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.