OOTW gaat starten met zomeractie voor e-learnings

Opleidingscentrum OOTW start in juli met de jaarlijkse zomeractie. Iedereen die in de periode tussen begin juli en eind augustus drie e-learnings via de webportal van de opleider maakt, doet automatisch mee met een loting voor cadeaubonnen bij internetwinkel Bol.com. Die stimulans moet mensen er toe aanzetten in een rustigere periode wat extra aandacht aan scholing te besteden.

Onder het motto ‘zon, zee, strand en e-learnings’ hopen ze massaal medewerkers van tankstations en carwashes aan het studeren te krijgen. De actie komt bovenop het leerpuntensysteem dat OOTW normaliter hanteert. Bij gemaakte e-learnings ontvangt de gebruiker nog steeds de punten waarmee gespaard kan worden voor kadobonnen. Er worden onder de deelnemers vijf bonnen van Bol.com van vijftig euro vergeven en vijftien stuks van twintig euro.

Aanbod

In september worden de winnaars bekendgemaakt. De e-learnings zijn direct beschikbaar via www.mijnbranchepaspoort.nl. De meeste e-learnings zijn praktijkgericht en gratis te maken. Ze vallen allemaal onder de actie. Momenteel heeft het opleidingsfonds de volgende cursussen:

 • Branchekennis
 • Actief Verkopen
 • BHV
 • Voedselveiligheid 1
 • Voedselveiligheid 2
 • Stimuleren van pinnen
 • Tabaksverkoop
 • Carwash
 • Overvalpreventie en omgaan met agressie
 • Lpg
 • Veiligheid op en rondom het tankstation
 • Gastvrijheid
 • Leiderschap
 • Milieuzorg

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OOTW gaat starten met zomeractie voor e-learnings | TankPro.nl

OOTW gaat starten met zomeractie voor e-learnings

Opleidingscentrum OOTW start in juli met de jaarlijkse zomeractie. Iedereen die in de periode tussen begin juli en eind augustus drie e-learnings via de webportal van de opleider maakt, doet automatisch mee met een loting voor cadeaubonnen bij internetwinkel Bol.com. Die stimulans moet mensen er toe aanzetten in een rustigere periode wat extra aandacht aan scholing te besteden.

Onder het motto ‘zon, zee, strand en e-learnings’ hopen ze massaal medewerkers van tankstations en carwashes aan het studeren te krijgen. De actie komt bovenop het leerpuntensysteem dat OOTW normaliter hanteert. Bij gemaakte e-learnings ontvangt de gebruiker nog steeds de punten waarmee gespaard kan worden voor kadobonnen. Er worden onder de deelnemers vijf bonnen van Bol.com van vijftig euro vergeven en vijftien stuks van twintig euro.

Aanbod

In september worden de winnaars bekendgemaakt. De e-learnings zijn direct beschikbaar via www.mijnbranchepaspoort.nl. De meeste e-learnings zijn praktijkgericht en gratis te maken. Ze vallen allemaal onder de actie. Momenteel heeft het opleidingsfonds de volgende cursussen:

 • Branchekennis
 • Actief Verkopen
 • BHV
 • Voedselveiligheid 1
 • Voedselveiligheid 2
 • Stimuleren van pinnen
 • Tabaksverkoop
 • Carwash
 • Overvalpreventie en omgaan met agressie
 • Lpg
 • Veiligheid op en rondom het tankstation
 • Gastvrijheid
 • Leiderschap
 • Milieuzorg

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.