Extendas beklimt de Mont Ventoux voor het goede doel

Zaterdag 14 juni gaan de medewerkers van Extendas Arjan Vissers en Guus Vaanholt de uitdaging aan om op de fiets de Mont Ventoux te bedwingen. De twee doen dit om geld in te zamelen voor bestrijding van energiestofwisselingsziekte.

Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een dergelijke aandoening. Hun batterij is half leeg, laadt niet op, en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na vijftig meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput.

Onderzoek

Om geld te generen voor onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte wordt voor de vijfde keer de Challenge Mont Ventoux georganiseerd door Stichting Join4Energy. Extendas draagt dit initiatief een warm hart toe.

Daarom gaan twee medewerkers naar de reus van de Provence, de beroemde ’kale berg’ met zijn indrukwekkende maanlandschap. Wilt u net als Extendas een bijdrage leveren aan het onderzoek naar een medicijn en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor deze kinderen? Steun dan de twee helden.

Arjan Vissers: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/283/
Guus Vaanholt: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/295/

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.