Shell, Baarn, tankstation

Baarnse pomphouder wacht op akkoord voor uitbreiding

De Baarnse pomphouder Patrick Kok wacht op een akkoord voor zijn uitbreidingsplannen. Kok wil zijn Shell-tankstation in Baarn graag uitbreiden, maar de gemeente wees zijn plannen steeds af.

Onlangs heeft Kok gewijzigde plannen voor modernisering en uitbreiding bij de gemeente ingeleverd. Daarbij blijft Kok dit keer op zijn eigen grond in plaats van bij de voorgaande plannen, waarbij gemeentegrond nodig was om de uitbreiding te realiseren.

Shell

Die voorgaande plannen werden mede daarom afgekeurd. Voor Kok zit er echter nu enige spoed achter een goedkeuring voor zijn uitbreidingsplannen, omdat zijn contract met Shell binnenkort afloopt.

Aangezien de pomphouder al 1,5 jaar met zijn plannen bezig is, kon hij bij Shell eerst een jaarcontract en toen een halfjaarcontract krijgen. Als zijn huidige contract afloopt, moet hij echter gewoon voor vijf jaar tekenen.

LPG

In dat geval houdt Kok alles bij het oude en zal hij dus ook gewoon LPG blijven verhandelen. Juist die LPG kan een probleem zijn voor de gemeente Baarn, omdat tegenover het tankstation plannen zijn voor een complex met starterswoningen.

Dit complex zal echter binnen de LPG-cirkel van het tankstation van Kok vallen. Het verdwijnen van LPG is dan ook in het belang van de gemeente en de woningstichting achter de plannen voor het complex. Dit meldt De Gooi en Eemlander.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Baarnse pomphouder wacht op akkoord voor uitbreiding | TankPro.nl
Shell, Baarn, tankstation

Baarnse pomphouder wacht op akkoord voor uitbreiding

De Baarnse pomphouder Patrick Kok wacht op een akkoord voor zijn uitbreidingsplannen. Kok wil zijn Shell-tankstation in Baarn graag uitbreiden, maar de gemeente wees zijn plannen steeds af.

Onlangs heeft Kok gewijzigde plannen voor modernisering en uitbreiding bij de gemeente ingeleverd. Daarbij blijft Kok dit keer op zijn eigen grond in plaats van bij de voorgaande plannen, waarbij gemeentegrond nodig was om de uitbreiding te realiseren.

Shell

Die voorgaande plannen werden mede daarom afgekeurd. Voor Kok zit er echter nu enige spoed achter een goedkeuring voor zijn uitbreidingsplannen, omdat zijn contract met Shell binnenkort afloopt.

Aangezien de pomphouder al 1,5 jaar met zijn plannen bezig is, kon hij bij Shell eerst een jaarcontract en toen een halfjaarcontract krijgen. Als zijn huidige contract afloopt, moet hij echter gewoon voor vijf jaar tekenen.

LPG

In dat geval houdt Kok alles bij het oude en zal hij dus ook gewoon LPG blijven verhandelen. Juist die LPG kan een probleem zijn voor de gemeente Baarn, omdat tegenover het tankstation plannen zijn voor een complex met starterswoningen.

Dit complex zal echter binnen de LPG-cirkel van het tankstation van Kok vallen. Het verdwijnen van LPG is dan ook in het belang van de gemeente en de woningstichting achter de plannen voor het complex. Dit meldt De Gooi en Eemlander.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.