Van Staveren Shell-tankstation Almere Buiten Oost laadplein

Eerste snellaadplein Van Staveren een feit

Het eerste snellaadplein voor Van Staveren is een feit Foto: Van Staveren

Het eerste snellaadplein in het netwerk van Van Staveren is een feit. Bij Shell-tankstation Almere Buiten Oost kunnen sinds deze week zes elektrische voertuigen tegelijkertijd groene stroom snelladen met een vermogen van 150 kW. 

“Op het hagelnieuwe snellaadplein staan de drie snelladers te shinen. Door het hoge vermogen van de snelladers ben je snel weer op weg. Binnen twintig minuten is de batterij vol. En tijdens het laden kan je genieten van een gratis kopje koffie of een vers broodje uit de bakkerij”, aldus het bedrijf.

Van Staveren meldt ‘heel trots’ te zijn op de ‘nieuwe mijlpaal voor het bedrijf’. “De eerste is nu gerealiseerd en meer zullen volgen.” In april meldde Van Staveren te beginnen met de realisatie van het snellaadplein.

Van Staveren exploiteert 35 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben vijftien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.