Shell heeft een publieke aanbesteding van MRA-Elektrisch gewonnen. Hierdoor zal de energiereus samen met NXT 50five en TotalEnergies tot 2030 zo’n zeshonderd publieke snellaadstations gaan realiseren in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.
'in drie provincies'

Shell gaat samen met NXT 50five en TotalEnergies 600 snelladers plaatsen

Door het winnen van de aanbesteding van MRA-Elektrisch, gaan Shell, TotalEnergies en NXT 50five vanaf 2024 tegen de zeshonderd snelladers plaatsen. Foto: ProMedia, 2023

Shell heeft een publieke aanbesteding van MRA-Elektrisch gewonnen. Hierdoor zal de energiereus samen met NXT 50five en TotalEnergies tot 2030 zo’n zeshonderd publieke snellaadstations gaan realiseren in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

De snelladers zullen worden geplaatst bij onder meer winkelcentra, sportverenigingen en op bedrijventerreinen. Het project gaat van start in 2024 en is volgens Shell ‘weer een volgende mijlpaal om elektrisch rijden voor iedereen nog eenvoudiger en aantrekkelijker te maken’. De snelladers die op de locaties worden geplaatst, zullen een vermogen hebben variërend van 50 tot 400 kW. Snelladers buiten de eigen tankstations is een groeiend segment voor Shell Recharge in Nederland. Consumenten met een elektrisch voertuig genieten hiermee volgens de initiatiefnemers van het gemak om te laden op een bestemming waar ze geregeld komen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell gaat samen met NXT 50five en TotalEnergies 600 snelladers plaatsen | TankPro.nl
Shell heeft een publieke aanbesteding van MRA-Elektrisch gewonnen. Hierdoor zal de energiereus samen met NXT 50five en TotalEnergies tot 2030 zo’n zeshonderd publieke snellaadstations gaan realiseren in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.
'in drie provincies'

Shell gaat samen met NXT 50five en TotalEnergies 600 snelladers plaatsen

Door het winnen van de aanbesteding van MRA-Elektrisch, gaan Shell, TotalEnergies en NXT 50five vanaf 2024 tegen de zeshonderd snelladers plaatsen. Foto: ProMedia, 2023

Shell heeft een publieke aanbesteding van MRA-Elektrisch gewonnen. Hierdoor zal de energiereus samen met NXT 50five en TotalEnergies tot 2030 zo’n zeshonderd publieke snellaadstations gaan realiseren in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

De snelladers zullen worden geplaatst bij onder meer winkelcentra, sportverenigingen en op bedrijventerreinen. Het project gaat van start in 2024 en is volgens Shell ‘weer een volgende mijlpaal om elektrisch rijden voor iedereen nog eenvoudiger en aantrekkelijker te maken’. De snelladers die op de locaties worden geplaatst, zullen een vermogen hebben variërend van 50 tot 400 kW. Snelladers buiten de eigen tankstations is een groeiend segment voor Shell Recharge in Nederland. Consumenten met een elektrisch voertuig genieten hiermee volgens de initiatiefnemers van het gemak om te laden op een bestemming waar ze geregeld komen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.