Het Nederlandse Fastned opent op donderdag 5 oktober het grootste snellaadstation van het bedrijf in Zwitserland. De nieuwe Fastned-laadlocatie is te vinden aan de drukke rondweg A1 ten noorden van de stad Zürich.
acht laadpunten

Grootste snellaadstation van Fastned in Zwitserland opent bij Zürich

Het tot dusverre grootste Fastned-laadstation in Zwitserland is te vinden aan Rastplatz Büsisee Nord aan de noordelijke rondweg rond de stad Zürich. Foto: Fastned, 2023

Het Nederlandse Fastned opent op donderdag 5 oktober het grootste snellaadstation van het bedrijf in Zwitserland. De nieuwe Fastned-laadlocatie is te vinden aan de drukke rondweg A1 ten noorden van de stad Zürich.

Fastned opent in Zwitserland volgens eigen zeggen ‘trots’ het tot dusverre grootste snellaadstation. Deze is te vinden aan Rastplatz Büsisee Nord aan de noordelijke rondweg rond de stad Zürich. Het laadstation is de eerste in z’n soort in Zwitserland en biedt bezitters van een elektrische auto in totaal acht overdekte oplaadpunten met een laadvermogen tot 300 kW in de van Fastned bekende styling. Rastplatz Büsisee Nord heeft een ruim parkeerterrein voor zowel personenauto’s als vrachtwagens en een vestiging van Leng’s Imbuss met eet- en drinkwaren voor on-the-go.
Tijdens de opening van het Fastned snellaadstation kunnen bezoekers een gratis proefrit maken met de Voyah Free, een Chinese elektrische SUV.

Zes landen

Fastned opende dit jaar tot eind juni 28 nieuwe laadstations: tien in Nederland, vijf in België, tien in Frankrijk en drie in Groot-Brittannië. Hiermee kwam het totale aantal Fastned-snellaadlocaties uit op 272 verspreid over zes landen. Daarnaast nam het aantal snelladers toe met 256 tot 1493, waarmee er gemiddeld 5,5 snellaadpunten per station aanwezig zijn.
Fastned is momenteel aanwezig in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Grootste snellaadstation van Fastned in Zwitserland opent bij Zürich | TankPro.nl
Het Nederlandse Fastned opent op donderdag 5 oktober het grootste snellaadstation van het bedrijf in Zwitserland. De nieuwe Fastned-laadlocatie is te vinden aan de drukke rondweg A1 ten noorden van de stad Zürich.
acht laadpunten

Grootste snellaadstation van Fastned in Zwitserland opent bij Zürich

Het tot dusverre grootste Fastned-laadstation in Zwitserland is te vinden aan Rastplatz Büsisee Nord aan de noordelijke rondweg rond de stad Zürich. Foto: Fastned, 2023

Het Nederlandse Fastned opent op donderdag 5 oktober het grootste snellaadstation van het bedrijf in Zwitserland. De nieuwe Fastned-laadlocatie is te vinden aan de drukke rondweg A1 ten noorden van de stad Zürich.

Fastned opent in Zwitserland volgens eigen zeggen ‘trots’ het tot dusverre grootste snellaadstation. Deze is te vinden aan Rastplatz Büsisee Nord aan de noordelijke rondweg rond de stad Zürich. Het laadstation is de eerste in z’n soort in Zwitserland en biedt bezitters van een elektrische auto in totaal acht overdekte oplaadpunten met een laadvermogen tot 300 kW in de van Fastned bekende styling. Rastplatz Büsisee Nord heeft een ruim parkeerterrein voor zowel personenauto’s als vrachtwagens en een vestiging van Leng’s Imbuss met eet- en drinkwaren voor on-the-go.
Tijdens de opening van het Fastned snellaadstation kunnen bezoekers een gratis proefrit maken met de Voyah Free, een Chinese elektrische SUV.

Zes landen

Fastned opende dit jaar tot eind juni 28 nieuwe laadstations: tien in Nederland, vijf in België, tien in Frankrijk en drie in Groot-Brittannië. Hiermee kwam het totale aantal Fastned-snellaadlocaties uit op 272 verspreid over zes landen. Daarnaast nam het aantal snelladers toe met 256 tot 1493, waarmee er gemiddeld 5,5 snellaadpunten per station aanwezig zijn.
Fastned is momenteel aanwezig in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.