Als onderdeel van de energietransitie wordt het steeds gebruikelijker om laadplekken voor elektrische voertuigen (EV) te integreren in tankstations. Het weergeven van EV-prijsinformatie naast de traditionele brandstofprijzen is echter een uitdaging. Hiervoor biedt Bever Innovations nu een snelle en prijs-efficiënte oplossing: de IC-Smart.
de oplossing van Bever Innovations

Real time prijsinformatie elektrisch laden én brandstof op één prijspaal

Bij het Karrgreen Moréac-station in het westen van Frankrijk zijn verschillende LED-prijsdisplays geïnstalleerd, waaronder een specifieke GNV-display. Deze LED-display wordt lokaal beheerd via een standaard POS-verbinding, waardoor nauwkeurige GNV-prijsgegevens worden getoond. Foto: Bever Innovations, 2023

Als onderdeel van de energietransitie wordt het steeds gebruikelijker om laadplekken voor elektrische voertuigen (EV) te integreren in tankstations. Het weergeven van EV-prijsinformatie naast de traditionele brandstofprijzen is echter een uitdaging. Hiervoor biedt Bever Innovations nu een snelle en prijs-efficiënte oplossing: de IC-Smart.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Real time prijsinformatie elektrisch laden én brandstof op één prijspaal | TankPro.nl
Als onderdeel van de energietransitie wordt het steeds gebruikelijker om laadplekken voor elektrische voertuigen (EV) te integreren in tankstations. Het weergeven van EV-prijsinformatie naast de traditionele brandstofprijzen is echter een uitdaging. Hiervoor biedt Bever Innovations nu een snelle en prijs-efficiënte oplossing: de IC-Smart.
de oplossing van Bever Innovations

Real time prijsinformatie elektrisch laden én brandstof op één prijspaal

Bij het Karrgreen Moréac-station in het westen van Frankrijk zijn verschillende LED-prijsdisplays geïnstalleerd, waaronder een specifieke GNV-display. Deze LED-display wordt lokaal beheerd via een standaard POS-verbinding, waardoor nauwkeurige GNV-prijsgegevens worden getoond. Foto: Bever Innovations, 2023

Als onderdeel van de energietransitie wordt het steeds gebruikelijker om laadplekken voor elektrische voertuigen (EV) te integreren in tankstations. Het weergeven van EV-prijsinformatie naast de traditionele brandstofprijzen is echter een uitdaging. Hiervoor biedt Bever Innovations nu een snelle en prijs-efficiënte oplossing: de IC-Smart.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.