Shell start samenwerking met Sneleentaxi: 'Chauffeurs helpen als tank bijna leeg is'
'exclusieve voordelen'

Samenwerking Shell en Sneleentaxi: ‘Chauffeurs helpen als tank of accu bijna leeg is’

Door de samenwerking tussen Shell en Sneleentaxi kunnen taxichauffeurs worden geholpen als bijvoorbeeld hun accu of tank bijna leeg is. Foto: ProMedia. 2023

Shell is een samenwerking gestart met Sneleentaxi. Dat laat het boekingsplatform voor taxi’s weten op de eigen website. Volgens Sven Braam, algemeen directeur van Sneleentaxi, biedt de samenwerking een aantal exclusieve voordelen voor aangesloten taxichauffeurs, waaronder kortingen op elektrisch laden en snelladen.

Via een speciale versie van de Shell Fleet App kunnen chauffeurs één tot tien passen bestellen. ‘Daarmee profiteren ze direct van hun partnerschap met Sneleentaxi’, zo stelt het boekingsplatform. Braam is dan ook in z’n nopjes met de deal. “We zijn verheugd dat we chauffeurs nu ook exclusieve voordelen via Shell kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we chauffeurs op een gemakkelijke en voordelige manier helpen als hun accu of tank bijna leeg is.”, zegt hij daarover.

Het Shell Recharge-netwerk bestaat in Nederland inmiddels uit honderden aanbieders van elektrisch laden en ruim vijfhonderd snelladers. Dit aanbod groeit elke dag, zo stelt het boekingsplatform. Chauffeurs kunnen bij deze snelladers na twintig minuten weer de weg op.

Grenzen verleggen

“Sneleentaxi ondersteunt deze initiatieven vol enthousiasme”, aldus Braam. “We zijn blij hier nu deel van uit te maken. Wij merken namelijk dat het aantal elektrische taxi’s nog achterblijft bij de vraag. Door het ruime aanbod van Shell wordt het voor chauffeurs makkelijker om over te stappen op een elektrische auto”, zo luidt de verwachting van de Sneleentaxi-directeur.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Samenwerking Shell en Sneleentaxi: ‘Chauffeurs helpen als tank of accu bijna leeg is’ | TankPro.nl
Shell start samenwerking met Sneleentaxi: 'Chauffeurs helpen als tank bijna leeg is'
'exclusieve voordelen'

Samenwerking Shell en Sneleentaxi: ‘Chauffeurs helpen als tank of accu bijna leeg is’

Door de samenwerking tussen Shell en Sneleentaxi kunnen taxichauffeurs worden geholpen als bijvoorbeeld hun accu of tank bijna leeg is. Foto: ProMedia. 2023

Shell is een samenwerking gestart met Sneleentaxi. Dat laat het boekingsplatform voor taxi’s weten op de eigen website. Volgens Sven Braam, algemeen directeur van Sneleentaxi, biedt de samenwerking een aantal exclusieve voordelen voor aangesloten taxichauffeurs, waaronder kortingen op elektrisch laden en snelladen.

Via een speciale versie van de Shell Fleet App kunnen chauffeurs één tot tien passen bestellen. ‘Daarmee profiteren ze direct van hun partnerschap met Sneleentaxi’, zo stelt het boekingsplatform. Braam is dan ook in z’n nopjes met de deal. “We zijn verheugd dat we chauffeurs nu ook exclusieve voordelen via Shell kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we chauffeurs op een gemakkelijke en voordelige manier helpen als hun accu of tank bijna leeg is.”, zegt hij daarover.

Het Shell Recharge-netwerk bestaat in Nederland inmiddels uit honderden aanbieders van elektrisch laden en ruim vijfhonderd snelladers. Dit aanbod groeit elke dag, zo stelt het boekingsplatform. Chauffeurs kunnen bij deze snelladers na twintig minuten weer de weg op.

Grenzen verleggen

“Sneleentaxi ondersteunt deze initiatieven vol enthousiasme”, aldus Braam. “We zijn blij hier nu deel van uit te maken. Wij merken namelijk dat het aantal elektrische taxi’s nog achterblijft bij de vraag. Door het ruime aanbod van Shell wordt het voor chauffeurs makkelijker om over te stappen op een elektrische auto”, zo luidt de verwachting van de Sneleentaxi-directeur.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.