In tien dagen tijd LEAP24 snellaadstations erbij in Delft, Leeuwarden en Nijverdal
uitbreiding

In tien dagen tijd Leap24 laadpleinen erbij in Leeuwarden, Nijverdal en Delft

In minder dan tien dagen tijd heeft Leap24 verspreid over Nederland drie nieuwe snellaadpleinen gerealiseerd. Foto: Leap24, 2023

Het Nederlandse Leap24 blijft in hoog tempo het aantal snellaadpleinen in ons land uitbreiden. In minder dan tien dagen tijd zijn snellaadlocaties gerealiseerd in Leeuwarden, Delft en Nijverdal. Op de laadlocaties van de formule kunnen kleine en grote elektrische voertuigen laden.

Aan de Ampèrestraat in het Friese Leeuwarden werd op 26 juni feestelijk de tiende Leap24-locatie van Nederland in gebruik genomen. Met behulp van een batterijpakket van 350 kW zijn hier vier snellaadplaatsen met een vermogen van maximaal 240 kW gerealiseerd. Dit is een tijdelijke oplossing, want zodra de energiemaatschappij een volwaardige netaansluiting kan bieden, zal de locatie twaalf snelladers en twaalf reguliere AC-laders bieden.

Het elfde snellaadplein van Leap24 werd door wethouder Mobiliteit Martina Huijsmans op 28 juni geopend aan de Kleveringweg op bedrijventerrein Ypenburgse Poort in Delft. Dit snellaadstation heeft vier snelladers van 120 kW en moet een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van elektrisch vervoer in de regio. “Schoner en energiezuinig vervoer draagt bij aan een stad waarin je prettig kunt wonen en werken”, aldus Huijsmans. “Het snellaadstation op Ypenburgse Poort is een welkome toevoeging aan de groeiende infrastructuur voor elektrisch vervoer in onze stad en in de bevordering van meer duurzaam transport.”

Twaalf

Het nieuwste Leap24 snellaadplein, de twaalfde van de formule in Nederland, werd 5 juli geopend aan de Ernst Machstraat in het Overijsselse Nijverdal. Uitgerust met vier 120 kW-laders, is deze locatie aan de drukke N35 tussen Almelo en Zwolle klaar om elektrische voertuigen van groot tot klein weer gemakkelijk op weg te helpen, aldus het bedrijf.
Alle laadpleinen van de formule onderscheiden zich volgens het bedrijf door hun goede toegankelijkheid en zeer ruime laadplekken.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In tien dagen tijd Leap24 laadpleinen erbij in Leeuwarden, Nijverdal en Delft | TankPro.nl
In tien dagen tijd LEAP24 snellaadstations erbij in Delft, Leeuwarden en Nijverdal
uitbreiding

In tien dagen tijd Leap24 laadpleinen erbij in Leeuwarden, Nijverdal en Delft

In minder dan tien dagen tijd heeft Leap24 verspreid over Nederland drie nieuwe snellaadpleinen gerealiseerd. Foto: Leap24, 2023

Het Nederlandse Leap24 blijft in hoog tempo het aantal snellaadpleinen in ons land uitbreiden. In minder dan tien dagen tijd zijn snellaadlocaties gerealiseerd in Leeuwarden, Delft en Nijverdal. Op de laadlocaties van de formule kunnen kleine en grote elektrische voertuigen laden.

Aan de Ampèrestraat in het Friese Leeuwarden werd op 26 juni feestelijk de tiende Leap24-locatie van Nederland in gebruik genomen. Met behulp van een batterijpakket van 350 kW zijn hier vier snellaadplaatsen met een vermogen van maximaal 240 kW gerealiseerd. Dit is een tijdelijke oplossing, want zodra de energiemaatschappij een volwaardige netaansluiting kan bieden, zal de locatie twaalf snelladers en twaalf reguliere AC-laders bieden.

Het elfde snellaadplein van Leap24 werd door wethouder Mobiliteit Martina Huijsmans op 28 juni geopend aan de Kleveringweg op bedrijventerrein Ypenburgse Poort in Delft. Dit snellaadstation heeft vier snelladers van 120 kW en moet een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van elektrisch vervoer in de regio. “Schoner en energiezuinig vervoer draagt bij aan een stad waarin je prettig kunt wonen en werken”, aldus Huijsmans. “Het snellaadstation op Ypenburgse Poort is een welkome toevoeging aan de groeiende infrastructuur voor elektrisch vervoer in onze stad en in de bevordering van meer duurzaam transport.”

Twaalf

Het nieuwste Leap24 snellaadplein, de twaalfde van de formule in Nederland, werd 5 juli geopend aan de Ernst Machstraat in het Overijsselse Nijverdal. Uitgerust met vier 120 kW-laders, is deze locatie aan de drukke N35 tussen Almelo en Zwolle klaar om elektrische voertuigen van groot tot klein weer gemakkelijk op weg te helpen, aldus het bedrijf.
Alle laadpleinen van de formule onderscheiden zich volgens het bedrijf door hun goede toegankelijkheid en zeer ruime laadplekken.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.