Duurzame brandstoffen en snelladen op nieuwste NXT Energy Hub in Drachten
futuristisch station

Duurzame brandstoffen en snelladen op nieuwe NXT Energy Hub Drachten

Met het nieuwe, futuristisch ogende tankstation wil NXT Mobility bewust inzetten op duurzame mobiliteit. Foto: NXT Mobility, 2023

NXT Mobility, onderdeel van GP Groot energie, heeft aan de Noorderend in het Friese Drachten een NXT Energy Hub geopend, de zevende van Nederland. Het station toont de huidige energietransitie, want op de locatie kunnen zowel traditionele als duurzame brandstoffen worden getankt en er staat een snellader.

Met het nieuwe, futuristisch ogende tankstation wil NXT Mobility bewust inzetten op duurzame mobiliteit. Dit komt onder andere tot uiting in de brede keuze aan brandstoffen en de aanwezigheid van een snellader. Zo kunnen er aan de pomp reguliere brandstoffen als Euro95, Euro98 en diesel worden getankt en tevens AdBlue. Voor consumenten die graag minder milieubelastend willen tanken, is er Neste MY Renewable Diesel. Voor elektrische voertuigen staat er een NXT ChargePost snellader met accubuffering. Door het gebruik van zonnepanelen voorziet het station in de eigen energiebehoefte. NXT Energy Hub Drachten is door middel van een prijspaal 24/7 beschikbaar om te tanken en te laden.

Om de opening van NXT Energy Hub Drachten te vieren, vindt van maandag 12 juni tot en met zondag 18 juni een openingsactie plaats. In deze periode ontvangt de klant 25 eurocent korting op elke getankte liter brandstof. De korting geldt ten opzichte van de landelijke adviesprijs.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Duurzame brandstoffen en snelladen op nieuwe NXT Energy Hub Drachten | TankPro.nl
Duurzame brandstoffen en snelladen op nieuwste NXT Energy Hub in Drachten
futuristisch station

Duurzame brandstoffen en snelladen op nieuwe NXT Energy Hub Drachten

Met het nieuwe, futuristisch ogende tankstation wil NXT Mobility bewust inzetten op duurzame mobiliteit. Foto: NXT Mobility, 2023

NXT Mobility, onderdeel van GP Groot energie, heeft aan de Noorderend in het Friese Drachten een NXT Energy Hub geopend, de zevende van Nederland. Het station toont de huidige energietransitie, want op de locatie kunnen zowel traditionele als duurzame brandstoffen worden getankt en er staat een snellader.

Met het nieuwe, futuristisch ogende tankstation wil NXT Mobility bewust inzetten op duurzame mobiliteit. Dit komt onder andere tot uiting in de brede keuze aan brandstoffen en de aanwezigheid van een snellader. Zo kunnen er aan de pomp reguliere brandstoffen als Euro95, Euro98 en diesel worden getankt en tevens AdBlue. Voor consumenten die graag minder milieubelastend willen tanken, is er Neste MY Renewable Diesel. Voor elektrische voertuigen staat er een NXT ChargePost snellader met accubuffering. Door het gebruik van zonnepanelen voorziet het station in de eigen energiebehoefte. NXT Energy Hub Drachten is door middel van een prijspaal 24/7 beschikbaar om te tanken en te laden.

Om de opening van NXT Energy Hub Drachten te vieren, vindt van maandag 12 juni tot en met zondag 18 juni een openingsactie plaats. In deze periode ontvangt de klant 25 eurocent korting op elke getankte liter brandstof. De korting geldt ten opzichte van de landelijke adviesprijs.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.