Den Hartog uit het Zuid-Hollandse Groot-Ammers heeft er een tankstation bij. Na 119 jaar gerund te zijn door de familie Verwoerd, komt het bemande ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in Lekkerkerk per 3 juni in handen van Den Hartog.
'geen opvolger'

ESSO Lekkerkerk in handen van Den Hartog door ‘onzekerheid op energiemarkt’

ESSO-tankstation De Boezem in Lekkerkerk wordt vanaf 3 juni gerund door Den Hartog. Foto: Google Street View, 2024

Den Hartog uit het Zuid-Hollandse Groot-Ammers heeft er een tankstation bij. Na 119 jaar gerund te zijn door de familie Verwoerd, komt het bemande ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in Lekkerkerk per 3 juni in handen van Den Hartog.

‘De huidige onzekerheid op de energiemarkt en de daarmee gepaard gaande investeringen, alsmede het ontbreken van een bedrijfsopvolger binnen de familie heeft ons tot deze beslissing gebracht’, zo verklaart familie Verwoerd de verkoop van het tankstation aan Den Hartog. Vanaf maandag 3 juni gaat de brandstofleverancier uit Groot-Ammers het station exploiteren. Dat zal gebeuren op dezelfde manier, dus met tanken, shoppen, wassen en spaaracties. ‘En met de vertrouwde gezichten achter de balie’, aldus Verwoerd op Facebook. ‘Ook zullen zij ESSO-brandstof blijven verkopen. Voor de klant zal er niets veranderen. Alleen zullen wij als familie niet langer op en bij het station betrokken zijn. Voor ons breekt er een nieuwe periode in ons leven aan.’

Vernieuwing

Opgericht in 1905, is familiebedrijf Verwoerd al 119 jaar actief in de olie- en tankstationbranche. Gestart met de verkoop van olieproducten van American Petroleum Company, een voorloper van ESSO, heeft het bedrijf altijd de naam ESSO op de luifel gehad. Het tankstation aan de N476 onderging vorig jaar oktober nog een vernieuwing waarbij onder meer de buitenzijde nieuw in de verf werd gezet. Het tankstation biedt een shop met bakery, een wasstraat en spuitcabines. In de tankshop kunnen consumenten terecht voor onder meer verse broodjes, snacks, frisdranken, ijs, tijdschriften en autoaccessoires. De Boezem biedt ook aanhangwagenverhuur, gasflessen, een wasserette, stofzuiger en water- en luchtstation.

Carfood Motorbrandstoffen, onderdeel van Den Hartog, exploiteert rond de dertig tankstations in de kleuren van ESSO en GT24, een onbemande formule.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ESSO Lekkerkerk in handen van Den Hartog door ‘onzekerheid op energiemarkt’ | TankPro.nl
Den Hartog uit het Zuid-Hollandse Groot-Ammers heeft er een tankstation bij. Na 119 jaar gerund te zijn door de familie Verwoerd, komt het bemande ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in Lekkerkerk per 3 juni in handen van Den Hartog.
'geen opvolger'

ESSO Lekkerkerk in handen van Den Hartog door ‘onzekerheid op energiemarkt’

ESSO-tankstation De Boezem in Lekkerkerk wordt vanaf 3 juni gerund door Den Hartog. Foto: Google Street View, 2024

Den Hartog uit het Zuid-Hollandse Groot-Ammers heeft er een tankstation bij. Na 119 jaar gerund te zijn door de familie Verwoerd, komt het bemande ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in Lekkerkerk per 3 juni in handen van Den Hartog.

‘De huidige onzekerheid op de energiemarkt en de daarmee gepaard gaande investeringen, alsmede het ontbreken van een bedrijfsopvolger binnen de familie heeft ons tot deze beslissing gebracht’, zo verklaart familie Verwoerd de verkoop van het tankstation aan Den Hartog. Vanaf maandag 3 juni gaat de brandstofleverancier uit Groot-Ammers het station exploiteren. Dat zal gebeuren op dezelfde manier, dus met tanken, shoppen, wassen en spaaracties. ‘En met de vertrouwde gezichten achter de balie’, aldus Verwoerd op Facebook. ‘Ook zullen zij ESSO-brandstof blijven verkopen. Voor de klant zal er niets veranderen. Alleen zullen wij als familie niet langer op en bij het station betrokken zijn. Voor ons breekt er een nieuwe periode in ons leven aan.’

Vernieuwing

Opgericht in 1905, is familiebedrijf Verwoerd al 119 jaar actief in de olie- en tankstationbranche. Gestart met de verkoop van olieproducten van American Petroleum Company, een voorloper van ESSO, heeft het bedrijf altijd de naam ESSO op de luifel gehad. Het tankstation aan de N476 onderging vorig jaar oktober nog een vernieuwing waarbij onder meer de buitenzijde nieuw in de verf werd gezet. Het tankstation biedt een shop met bakery, een wasstraat en spuitcabines. In de tankshop kunnen consumenten terecht voor onder meer verse broodjes, snacks, frisdranken, ijs, tijdschriften en autoaccessoires. De Boezem biedt ook aanhangwagenverhuur, gasflessen, een wasserette, stofzuiger en water- en luchtstation.

Carfood Motorbrandstoffen, onderdeel van Den Hartog, exploiteert rond de dertig tankstations in de kleuren van ESSO en GT24, een onbemande formule.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.