Complete metamorfose voor OK Express tankstation in Loosdrecht

Complete metamorfose voor OK Express tankstation in Loosdrecht

Het OK-tankstation in Loosdrecht toont zich nu met luifel in de nieuwe OK-huisstijlOK Nederland, 2022

Het OK-tankstation aan de Industrieweg in het Noord-Hollandse Loosdrecht heeft op de drempel naar het nieuwe jaar een complete metamorfose ondergaan.

Het onbemande OK-tankstation in Loosdrecht bestond jarenlang uit twee losse, haaks op elkaar staande kleine pompeilanden. Ook was de tanklocatie niet overdekt. Voor OK reden de populaire tanklocatie direct naast indoorspeelpark Avontuurfabriek een complete metamorfose te geven. Niet alleen zijn de pompen vernieuwd en -letterlijk- in lijn met elkaar gebracht, ook het aanbod is uitgebreid en is alles onder een grote luifel geplaatst die zich toont in de nieuwe opvallende OK-huisstijl. Nu is voor bezoekers nog beter te zien dat in de knik van de Industrieweg in Loosdrecht een OK Express zit. Automobilisten kunnen er bij twee pompen met vier opstelplaatsen terecht voor onder meer Euro95, Euro98 en diesel. Er kan 24/7 worden getankt.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, komt oorspronkelijk uit Zweden en is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Daarnaast beschikt OK verspreid over Nederland over een netwerk van tankstations. De formule telt op dit moment rond de 75 tanklocaties waarvan 44 bemande stations zelf worden geëxploiteerd. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees meer: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.