Tamoil donatie

Tamoil haalt 33.000 euro op voor goede doel met kledingcontainers

Van links naar rechts : Ronald Kempen (Tamoil) en Mario van der Vlist (Alpe d’HuZes)

Ronald Kempen, directeur van Tamoil Nederland, heeft een cheque van ruim 33.000 euro overhandigd aan Mario van der Vlist van Alpe d’HuZes. Het bedrag werd verzameld met het aanbieden van kledingcontainers op verschillende tankstations in het land. 

Het geld is bestemd voor onderzoek naar kanker en voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met de ziekte. De samenwerking tussen Tamoil en Benelux Recycling ging in 2012 van start met de plaatsing van de eerste containers op de Tamoil-tankstations. Inmiddels zijn er 34 locaties in het netwerk voorzien van een kledingcontainer.

Vaak vol

Kempen (links, naast Van der Vlist) is blij met de opbrengst van 33.235,14 euro. “Het doet ons goed om te zien dat onze klanten zo actief kleding doneren voor het goede doel. Het komt regelmatig voor dat de kledingcontainers extra geleegd moeten worden vanwege het grote aanbod.”

Een team van medewerkers van Tamoil zal in juni bovendien deelnemen aan de beklimming van de Alpe d’Huez om op die manier een extra bijdrage aan het goede doel doel te leveren. De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding en komen volledig ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen.

Het in Ridderkerk gevestigde Tamoil exploiteert momenteel 225 tankstations in Nederland en heeft daarmee een marktaandeel van meer dan 5 procent.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.