Rolande opent in 2022 zeker tien locaties

Het Tilburgse Rolande breidt het netwerk in 2022 uit tot meer dan dertig locaties. Dat zegt ceo Jolon van der Schuit naar aanleiding van een extra investering die NIBC Investment Partners in het bedrijf doet. Momenteel telt het netwerk twintig LNG-stations. 

Door de investering kan Rolande ‘zijn activiteiten op het vlak van het verduurzamen van zwaar goederenvervoer versnellen’. De nieuwe locaties worden verspreid over Europa gebouwd. “Sinds onze eerste investering in 2019, zien we dat de markt voor LNG-trucks sterk is blijven groeien”, stelt Mathijs Voogt van NIBC Investment Partners. “We steunen Rolande graag in hun belangrijke bijdrage aan de energietransitie.”

Onlangs werd het twintigste LNG-tankstation van het bedrijf nog geopend in het Duitse Grasdorf. In Nederland is Rolande marktleider op het gebied van vloeibaar aardgas voor vrachtwagens. Het bedrijf ontwikkelt, bouwt en exploiteert een eigen netwerk van (bio-)LNG-tankstations in Europa.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.