Argos behaalt bijzondere mijlpaal [Video]

Bron: Varo Energy

Het tweehonderdste tankstation van Argos is een feit. In het Gelderse Zutphen werd deze week de omkleuring van het voormalige Brand Oil-station aan de Oostzeestraat afgerond. Daarmee bereikt Argos wederom een mijlpaal, nadat de teller vorig jaar al 150 locaties aantikte.

De nieuwe Argos-locatie wordt officieel geopend op vrijdag 9 juli. Daarna volgen de hele maand acties om het bijzondere aantal te vieren. Zo geeft Argos in de eerste week van juli tweehonderd cadeaus weg via Facebook en Instagram. Ook maken klanten kans op tanktegoed, bloemen en taart. Op de nieuwste locatie van het merk in Zutphen kunnen klanten op de openingsdag met 25 cent korting tanken.

Argos, dat deel uitmaakt van Varo Energy, heeft zowel bemande als onbemande locaties door het hele land. Volgens het bedrijf wordt het door de nieuwe locatie voor steeds meer consumenten mogelijk om dichterbij huis of werk te tanken bij een Argos-tankstation.

TankProTV ging langs bij het nieuwste Argos-tankstation. In een reportage legt Arnold Scherpenkate van Varo Energy uit wat de mijlpaal voor het bedrijf betekent.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.