BETA biedt nieuwe e-learning aan over LPG

De Belangenvereniging Tankstations (BETA) heeft een nieuwe e-learning aan het aanbod toegevoegd op het platform Power Up. De e-learning gaat in op het belang van veiligheid rondom de brandstof LPG. 

In de training worden verschillende thema’s behandeld. Zo wordt ingegaan op het feit dat LPG, een gas dat onder hoge druk wordt samengeperst tot een vloeistof, brandbaar en explosief is. ‘’Daarom is het van cruciaal belang dat iedereen die met LPG werkt, zich bewust is van de risico’s en precies weet wat hij of zij moet doen in een noodsituatie’’, aldus de brancheorganisatie. Ook gaat de training in op inspecties, noodprocedures, EHBO, de LPG vooraard en risico’s bij het tanken van LPG.

De online les kwam tot stand door een samenwerking van BETA Opleidingen en de Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond (DCMR). Volgens BETA is de nieuwe e-learning een belangrijke stap in de ontwikkeling van het leeraanbod op het platform.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

1 reactie op “BETA biedt nieuwe e-learning aan over LPG”

Theo Arts|16.05.21|12:44

Waarom geldt, het fiscaal gezien, ook voor G3-LPG-rijden niet dezelfde status van 50% korting op de MRB als bij Hybrid-rijden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.