BP opent nieuwe locaties in Limburg en Friesland

BP opende in januari twee nieuwe Nederlandse locaties. In het Limburgse Sevenum werd een onbemand tankstation geopend aan de Horsterweg. Ook het Friese Bolsward is een tankstation rijker. Samen met partner Slump Olie opende BP daar een onbemande locatie op Bedrijvenpark De Marne. 

De locatie in Limburg is, net als die in Friesland, 24 uur per dag geopend. Het Limburgse tankstation heeft pompen voor Euro 95 (E10) en diesel. Het nieuwe tankstation in Friesland richt zich voornamelijk op trucks en ander zakelijk verkeer. Klanten kunnen daar onder andere benzine, diesel, AdBlue en HVO tanken. Ook is er een zogenaamde ‘high-speed dieselpomp’ aanwezig voor vrachtwagens. Hiermee kan 120 liter per minuut getankt worden. 

Slump Olie kleurde in 2020 zelf al meerdere stations om naar BP-locaties. Volgens BP wordt het netwerk in 2021 verder uitgebreid. Ook zal de tankpas van het merk bij steeds meer vestigingen geaccepteerd worden. Dat aantal staat nu nog op zo’n 1.500 benzinepompen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.